Runar Eide signeres som E-sportspiller

Skal sammen med Aleksander Klubben representere Sandnes Ulf i eSerien 2019.

Annonse:
Nylig ble det klart at Sandnes Ulf er en av 18 klubber som blir med i den historiske førstesesongen av eSerien. Her skal altså 18 klubber konkurrere i PS4-spillet FIFA.

Nå er Sandnes Ulfs esport-lag spikret når sesongen starter i Oslo 9. april. Runar Eide er den nyeste signeringen, og blir sammen med Aleksander Klubben de to spillerne i troppen.

- Det er veldig spennende, og det føles spesielt å få lov til å ta del i en satsing som jeg tror fort kan bli veldig stor, sier Runar Eide til SandnesUIf.no.

Eide har solid med spilltyngde bak seg, og Sandnesgauken rangeres i elitenivået. 

- Når vi først skal representere Sandnes Ulf, så er vi jo offensive og går inn med en innstilling at vi ønsker å vinne. Jeg er veldig motivert, og det blir spennende å se hvor lang vi kan nå i eSerien, fortsetter Eide.

(artikkelen fortsetter under bildet)

runareide_aleksanderklubben_02
Her er Sandnes Ulfs Esport-lag i eSerien 2019. Aleksander til venstre, og Runar til høyre.

Med kun få uker igjen til serieåpningen i eSerien, er Sandnes Ulf stolte av å ha på plass duoen som skal forsvare Sandnes Ulfs ære. De spillerne to kjenner hverandre godt fra før av, og Aleksander Klubben synes det er stas å få med seg kompisen på laget.

- Runar har et høyt spillnivå inne, og det er faktisk han som fikk meg til å dedikere meg til FIFA-spilling. Vi jobber godt sammen, og jeg gleder meg til å representere Sandnes Ulf med Runar, forteller Aleksander Klubben.

Da Eide tilbake i tid pådro seg en alvorlig fotballskade som hindret den videre drømmen som fotballspiller, ble det derimot mange timer med FIFA-spilling, og Runar og Aleksander har utkjempet mange tøffe og harde oppgjør mot hverandre i FIFA.

Aleksander slo nylig den beste FIFA-spilleren i Norge i en NM-kvalifisering, og har vist flere ganger at han kan utfordre de beste i landet. 

Har du lyst å utfordre Aleksander og Runar?! Lørdag 23. mars mellom 13:00 og 16:00 kan du spille mot Aleksander Klubben og Runar Eide hos Askeland trafikkskole i deres helt nye lokaler i Amfi Vågen i Julie Eges gt 6. Ingen påmelding, og arrangementet er gratis.

askelandtrafikkskole_signering
Hege Askeland (til venstre) og Pål Johan Jakobsen (til høyre) gleder seg til å la Sandnes-ungdommen utfordre seg mot Aleksander og Runar hos dem 23. mars 13:00 - 16:00.

 

Annonse fra Obos-ligaen: