Altibox eSerien er tilbake

I dag, torsdag 5. mars er Altibox eSerien endelig tilbake med ny sesong. Hele sesong 3 av Altibox eserien kan streames gratis på Dplay og Twitch. Altibox eSerien er en offisiell ligakvalifisering til EA SPORTS ™ FIFA 20 Global Series på veien mot FIFA eWorld Cup ™, og denne gangen endres turneringsformatet til et fullverdig seriespill. Det er Lasse Nilsen og Mathias Tollefsen som skal representere de lyseblå. Sandnes Ulf spiller kamp allerede i dag!

Annonse:

Nytt turneringformat

Nytt av året er at innledende runder spilles i et online serieoppsett der alle lag møter hverandre til ett oppgjør bestående av to kamper. Seriespillet sparkes i gang i dag og strekker seg til torsdag 30. april. Spilltidpunkst i Altibox eSerien er torsdager kl. 18 - 21, og det spilles 3 runder pr. kampdag. Det hele avsluttes med et playoff som starter 5. mai og ender med finaler 9. mai.

Runeoppsett

Disse klubbene deltar i sesong 3 av Altibox eSerien

Hver klubb må stille med minimum to FIFA 20-spillere som deltar i turneringen.

klubblogo_oppsett_4x4_eserien_2020

Dette er Altibox eSerien

Altibox eSerien arrangeres av Norsk Toppfotball med Good Game AS som turneringsoperatør og Monday som produksjonsselskap. Altibox eSerien er en offisiell partnerliga i EA SPORTS FIFA 20 Global Series og også den eneste offisielle ligakvalifiseringsturnering i Norge.

Alle kampene spilles i lokaler hos hver enkelt klubb. Nytt av året streames 1 kamp per runde på Dplay og 1 kamp på Twitch. I etterkant av hver runde vil det publiseres en rundeoppsummering med highlights og annet innhold på youtube - under kanalen Efotball Norge. Kampdatoer, sendeskjema og mer informasjon blir tilgjengelig på eSerien.no.
 

Første kamp mot Kongsvinger

Lasse og Mathias møter Kongsvinger kl. 18.05 i dag for sin første kamp, deretter venter IK Start kl. 19.05 og så til slutt HamKam kl. 20.05. Neste serierunde er er torsdag 12.mars. Vi krysser fingrene og ønsker Lasse og Mathias lykke til med kampene i dag.

Annonse fra Obos-ligaen: