- Åsane-kampen er en kamp vi virkelig vil vinne

De lyseblå kommer fra en sterk borteseier mot Florø for to uker siden. Nå håper Jasmin Bogdanovic å returnere sørover med en ny trepoenger.

VIDEOINTERVJU NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Søndag skal som kjent Sandnes Ulf forsøke å gjenskape seieren mot Åsane fra vårens oppgjør, denne gang på Myrdal stadion. I tillegg jakter også de lyseblå den andre strake borteseieren.

Den høyreiste midtstopperen Jasmin Bogdanovic markerte seg sist mot Åsane med scoring.

- Åsane er et bra lag, og det er en kamp vi virkelig vil vinne. Nå har vi forberedt oss hele uka for å møte dem, og jeg tror vi har gode sjanser mot dem, sier Bogdanovic til SandnesTV.

De lyseblå kommer fra en resultatmessig skuffelse med 1-1 mot Notodden, hvor sjansene var store nok til å hanke inn alle de tre poengene. Deriblant hadde den bosniske forsvarsspilleren en stor sjanse i 2. omgang.

- Jeg synes vi spilte bra mot Notodden, og hadde nok sjanser mot dem. Jeg følte det bare var målene som manglet, og nå har vi terpet ekstra på det offensive spillet på treningene denna uka, forklarer Bogdanovic.

Han er klar på hva målet til gruppa er i høst.

- Vi har lyst å kjempe om å havne blant de seks beste i divisjonen, og ta en kvalifiseringsplass. Det er det vi prøver å oppnå, og det er kvaliteter nok i laget til å klare det.

Bogdanovic har kjempet seg til en plass i førsteelleveren i høst, og markerte seg med scoring for en måned siden da han scoret 1-0-målet mot Viking. Nå markerer han seg også på språkfronten hvor han går på norskkurs.

- Det går bra så langt. Jeg går på læringssenteret i Sandnes sentrum, og jeg trenger bare litt tid til for å lære meg språket. Gi meg ett år, avslutter han smilende.

Kampstart er 16:00 på søndag, og kampen vises på Eurosport Player.


Annonse fra Obos-ligaen: