Ble grisebanket av Åsane

Måtte dra hjem med fire baklengs i sekken fra Bergen.

Annonse:

Videohøydepunkter lenger ned i saken!

Sandnes Ulf har til slitt med de oransjekledde fra Åsane i Bergen de siste to årene, og Åsane skulle nok en gang klare å rive i stykker de lyseblå.

For kampen var bare kvarteret gammel da Åsane skulle utnytte tomrom i Sandnes Ulfs bakre rekker, og hamret ballen i mål fra hjørnet av 16-meteren.

De lyseblå hadde spilt hele 270 serieminutter uten baklengs før 0-1-scoringen, og baklengsmålet gjorde at ketchupeffekten fikk virket mot sin hensikt på Myrdal stadion.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Videoen er ikke tilgjengelig.

For etter at vertene gikk til pause med 2-0-ledelse, skulle de ikke gi seg før det sto hele 4-0 på måltavla. Sandnes Ulf hadde et par større sjanser som burde ha blitt omsatt i scoring, men det var en fortjent seier til Åsane.

Nå venter først Lura i cupens 1. runde på onsdag, deretter en mulighet for å reise i serien hjemme mot Tromsdalen søndag 30. april.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Saku-Pekka Sahlgren - Viljar Helland Vevatne, Nicolai Geertsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola - Vidar Nisja, Tomas Kristoffersen, Andreas Dybevik - Kjell Rune Sellin - Kent Håvard Eriksen, Roy Miljeteig.

Benyttede innbyttere: Oddbjørn Skartun, Bojan Zajic, Jørgen Olsen.

Vi kommer tilbake med høydepunkter.

Annonse fra Obos-ligaen: