Bra helg for Sandnes Talent i Oslo

Slo blant annet Viking.

Annonse:
I helgen var Sandnes Talent 2004 i Oslo for å spille nasjonalt tiltak på Valle. Troppen besto av 18 spillere fra Sandnes Ulf, Bogafjell, Sandved, Hana og Forus&Gausel.

Troppen og trenertrioen Owe Salvesen, Bjørn Bertelsen og Ole Martin Øgaard dro lørdags morgen og spilte 2 kamper samme dag. Først ut var Sarpsborg 08 der en til slutt vant 3-1 i en god kamp. Litt senere på dagen møtte en Aalesund, og i en tett og jevn kamp dro Sandnes-guttene i land en 2-1 seier.

Søndagen ble innledet med et tett og anspent oppgjør mot Viking FK. Det ble en spennende batalje med mye nerver. Også her trakk guttene det lengste strået og endte opp med en 2-1 seier.

Til slutt ventet «puljefinalen» mot Vålerenga. Her kom vi under 1-0 etter 2 minutter. En kom seg gradvis inn i kampen og hadde fortjent å komme ajour. Men to kjappe kontringer i de 2 siste minuttene ga et 0-3-resultat til VIF.

Troppen fikk god læring fra de tette oppgjørene, og slike helger er også med på å sveise sammen guttene på en annen måte enn og treffes hver fredag til trening. Trenerne er fornøyd med oppholdet og ser frem til neste tiltak.

Annonse fra Obos-ligaen: