Cupeventyret over for denne gang

Sandnes Ulf sløste med sjansene da Viking vant 2-1 på Sandnes stadion.

Sandnes Ulf - Viking 1-2 (0-0)

Dermed er drømmen om en cupfinale over for denne gang for de lyseblå. Vi var fullt på høyde med gjestene gjennom hele kampen, og hadde flere gode muligheter til å ta ledelsen. Viking fikk en drømmeåpning etter pause da Tommy Høiland ordnet ledelse etter 46 minutter. Etter 58 minutter gikk gjestene opp i 2-0 da Ylldren Ibrahimaj satte et frispark i krysset.

De lyseblå ga seg ikke, og var nære redusering ved både Axel Kryger og Sanel Kapidzic. På overtid fikk vi straffespark etter en duell i feltet. Kapidzic var sikker fra krittmerket, men det ble med den ene reduseringen.

Hør hva debutant Claes Kronberg hadde å si om kampen i vinduet nedenfor.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren, Claes Kronberg, Akinshola Akinyemi (Sanel Kapidzic fra 63.), Tapio Heikkilä, Jasmin Bogdanovic, Ingvald Halgunset, Christian Landu-Landu, Axel Kryger (Simon Colina fra 81.), Vegard Erlien (Adrian Berntsen fra 63.), Kent Håvard Eriksen og Kachi