- Det er disse kampene vi trener for hver dag

Mads Nielsen trigges av folkefest og toppkamp mot Start.

Annonse:
Tirsdag kveld, på fotballens nasjonaldag 16. mai, spiller de lyseblå sin andre toppkamp i løpet av bare fire dager. Og det er to lag med selvtillit som møtes på Sparebanken Sør Arena. 

Start kommer fra en overbevisende 4-1-seier borte mot Florø, mens Sandnes Ulf knuste opprykkskandidaten Bodø/Glimt 3-0 i sin forrige kamp.

Sørlandet er gjort klar til 16. mai-fest, og Mads Nielsen liker rammene før kampen. 

- Denne type kamper med mye folk og viktige poeng på spill er alltid gøy. Det er disse kampene vi trener for hver eneste dag, sier Nielsen til SandnesUlf.no.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Nielsen og forsvaret holdt nullen sist. Det ønsker han å gjenta i Kristiansand. Foto: Rune Eikeland.
Nielsen og forsvaret holdt nullen sist. Det ønsker han å gjenta i Kristiansand. Foto: Rune Eikeland.

Han står bak i et forsvar som igjen holdt nullen mot Glimt, og det er kun serieleder Ranheim og Strømmen som har sluppet inn færre mål enn de lyseblå. Det er en trygghet å ta med seg inn i toppkampen, selv om Sandnes Ulf fikk seg en real på trynet i treningskampen mot Start i vinter.

- Skal vi slå Start på bortebane krever det at vi må legge ned den samme energien og arbeidet vi gjorde i kampen mot Glimt. 

- Og det er nettopp det jeg er veldig fornøyd om dagen, nemlig at alle på laget jobber hardt hver eneste dag for at vi skal nå det målet vi satte oss før sesongen, sier den høyreiste spilleren.

At Sandnes Ulf har vunnet 2 av 3 bortekamper så langt i sesongen, og at laget står med tre strake seire, gjør noe med spillergruppa melder den danske midtstopperen.

- Stemningen i gruppen er veldig bra, og selvtilliten er bra om dagen. Men det betyr ikke at vi tror at resultater og gode prestasjoner kommer av seg selv, for det gjør det så absolutt ikke, avslutter en tydelig Nielsen.

Kampstart e 18:00, og kampen kan du se på Eurosport Player.

Annonse fra Obos-ligaen: