Det vil seg ikke for de lyseblå

Sandnes Ulf presset på for en utligning, men Ull/Kisa holdt unna med ti mann i hektiske sluttminutter.

Ull/Kisa - Sandnes Ulf 2-1 (2-0)

Sandnes Ulf fikk en marerittåpning på Jessheim da Alfred Scriven headet hjemmelaget i ledelsen etter fem minutters spill. Ti minutter senere gikk det fra vondt til verre da Martin Torp la på til 2-0.

De lyseblå maktet ikke å skape store sjanser før pause, og hjemmelaget gikk fortjent inn i garderoben med en 2-0-ledelse.

Ikke lenge etter sidebyttet kunne Ull/Kisa punktert oppgjøret, men Markus Vassøy Nilsen var på pletten da han reddet et straffespark fra Stefan Hagerup etter 53 minutter.

Etter 72 minutter tente Kachi håp om poeng da han ble felt og tildelt straffespark. Han satte straffen sikkert i mål bak Stefan Hagerup. Ull/Kisas Morten Sundli ble forøvrig utvist i straffesituasjonen, og dermed spilte Sandnes Ulf med én mann mer resten av kampen.

Vi presset på for en utligning, og kom til flere gode muligheter. Ballen ville likevel ikke i mål, og dermed blir de tre poengene igjen på Østlandet.

Allerede på lørdag er det ny kamp når serieleder Aalesund kommer på besøk til Sandnes. Avspark er klokken 15:30.

Laget: Markus Vassøy Nilsen, Daniel Edvardsen (Bjørnar Holmvik fra 77.), Tapio Heikkilä (Akinshola Akinyemi fra 62.), Jasmin Bogdanovic (Matteo Vallotto fra 46.), Ari Jónsson, Axel Kryger, Ingvald Halgunset, Christian Landu-Landu, Simon Colina, Kachi, Adrian Berntsen.