Effektivt hjemmelag

Nest-Sotra satte sine sjanser og vant 3-0 søndag ettermiddag.

Nest-Sotra - Sandnes Ulf 3-0 (0-0)

Alle scoringene på Sotra kom etter pause. Like før lagene tok seg en pust i bakken skulle vi kanskje hatt et straffespark da Ingvald Halgunset ble lagt i bakken innenfor sekstenmeteren. Dommeren vinket spillet videre til stor frustrasjon fra de lyseblå.

Tobias Svendsen satte grønntrøyenes første etter 50 minutters spill. Etter 69 minutter doblet de ledelsen ved innbytter Marcus Mehnert. På overtid var Mehnert frampå nok en gang, og satte kampens siste til 3-0. På tross av tre baklengs var de lyseblå fullt på høyde spillemessig gjennom hele kampen, men det ville seg ikke foran mål.

Neste søndag kommer Skeid på besøk til stadion for årets nest siste hjemmekamp. Avspark er klokken 18.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren, Daniel Edvardsen, Akinshola Akinyemi, Jasmin Bogdanovic (Maxwell Effiom fra 75.), Ari Jónsson, Axel Kryger, Ingvald Halgunset (Kachi fra 46.), Christian Landu-Landu, Adrian Berntsen (Simon Colina fra 67.), Claes Kronberg og Kent Håvard Eriksen.