Eirik Schulze til Sogndal

Midtbanespilleren solgt til Tippeliga-klubben.

Annonse:

Midtbanekrigeren Eirik Schulze er klar for Tippeliga-spill i Sogndal etter at Sandnes Ulf og Sogndal er blitt enige om en overgang.

Schulze ble hentet til Sandnes Ulf foran 2016-sesongen, og hadde en kontrakt som opprinnelig gikk ut etter årets sesong.

- Vi mister en viktig spiller for oss. Vi har samtidig vært åpne på tidligere at Sandnes Ulf er en selgende klubb, og når vi får bud på spiller som er akseptabelt for oss, og spiller i tillegg virkelig ønsker dette, da blir det salg.

Det sier daglig leder Tom Rune Espedal til SandnesUlf.no.

- Veldig kjekk tid i Sandnes Ulf

Schulze spilte hele 28 av Sandnes Ulfs 30 seriekamper i fjorårets sesong, og scoret også målet som senere ble kåret til årets Sandnes Ulf-mål i 2016-sesongen.

- Jeg har hatt en veldig kjekk tid i Sandnes Ulf. Nå drar jeg videre til Sogndal for å etablere med seg som Eliteseriespiller, og med en ambisjon om mye spilletid i Eliteserien med Sogndal, sier Schulze til sogndalfotball.no etter at avtalen var i boks.

- Anerkjennelse

Espedal er fornøyd med at klubben leverer spillere til et høyere nivå.

- Det er en anerkjennelse for det gode arbeidet som gjøres i spillerutvikling på A-laget når spillere tar steget til Eliteserien fra oss, sier Espedal.

Sandnes Ulf takker Eirik Schulze for innsatsen hans i klubben, og ønsker ham lykke til videre. 

Annonse fra Obos-ligaen: