Ekeland med hat-trick mot Vidar

I Sandnes Ulf sitt tredje forsøk endte laget med seier etter 5-2 mot 3.divisjonslaget Vidar. Jostein Ekeland puttet sitt første, av sine totalt tre mål, etter bare få minutter.

Etter null scoringer i sesongens første treningskamper fikk de lyseblå endelig uttelling. Jostein Ekeland scoret to mål fra åpent spill og ett på straffe. Spissveteran Kent Håvard Eriksen åpnet målkontoen for 2020 med et mål. I tillegg hadde han flere muligheter til å øke tallet. Forsøket fra 11-meteren ble reddet av Vidar-keeper, og to gode muligheter ble blokkert. Maxwell Effiom var stadig på farten mot Øygarden. I ettermiddag fortsatte han og var et konstant uromoment på topp for Sandnes Ulf. Han kom til flere sjanser og satte inn sitt første for klubben i første omgang. Landro og Harder kunne ta med seg en 5-0 ledelse inn i garderoben. De kunne også ta med seg godt angrepsspill. Faktisk kunne ledelsen vært større enn fem mål ved pause.

IMG_0623_th
Ekeland med dagens første etter få minutter.
IMG_0698
Ekeland øker ledelsen etter sikker straffescoring

Etter pause fortsatte Sandnes Ulf med høyt press og bra tempo i spillet. Med bedre effektivitet foran målet burde både Eriksen og Maxwell notert seg for flere scoringer. Med flere bytter i andre omgang synker både intensiteten og trøkket og Vidar kommer enkelt til på to kontringer. Bortelaget scorer på to av sine totalt fire sjanser. Kampen ender 5-2.

IMG_0773_th
Hat-trick helten Jostein Ekeland

Sandnes Ulf startet kampen mot Vidar med følgende mannskap: Pål Vestly Heigre; Kevin Jablinski, Jasmin Bogdanovic, Ingvald Halgunset; Claes Kronberg, André Sødlund, Christian Landu Landu, Jostein Ekeland, Sander Ringberg; Maxwell Effiom og Kent Håvard Eriksen. Innbyttere i andre omgang: Johannes Laaksonen, Adrian Berntsen og Simon Collina.