- En klubb som vil opp og frem

Vegard Idsøe skal bidra til at flere ønsker å knytte seg til Sandnes Ulf.

2. Januar markerer at 2018 er offisielt i gang for Sandnes Ulf, og at det er to nye ansatte i Sandnes Ulf-familien som har sin første offisielle arbeidsdag den dagen. Det ferskeste tilskuddet er Vegard Idsøe, som starter opp i jobben som salgs- og markedsmedarbeider i kommersiell avdeling.

Den andre som har sin første arbeidsdag er Arturo Cleveland, som ble presentert før jul. Han starter i en fulltidsstilling som omfatter trenerrollen for Sandnes Ulf 2/G19, samt han vil være ansvarlig for klubbens fotballfritidsordning (FFO).

Begge stillingene er fulltidsstillinger.

Skal jobbe mot nye og eksisterende partnere

For det siste medlemmet i Sandnes Ulf-familien, nemlig Idsøe, så vil hoveddelen av stillingen gå ut på salg av samarbeidsavtaler og oppfølging av eksisterende sponsorater.

- Behovet for nye samarbeidspartnere vil alltid være tilstede, og jeg ser frem til flere allerede planlagte møter i den kommende tiden. Selv om det er viktig med nye sponsorer, er det også særdeles viktig å ta vare på de vi har for å beholde det gode nettverket rundt klubben, forklarer Idsøe til SandnesUlf.no.

- Derfor skal jeg sørge for at kundene kjenner de får noe igjen for samarbeidet og at de føler seg ivaretatt. Våre samarbeidspartnere skal føle en tilhørighet til Sandnes Ulf, fortsetter han.

Idsøe, som er oppvokst på Randaberg, men som nå bor på Bogafjell, har flere ulike salgsjobber bak seg, deriblant bakgrunn fra to år med salg på Sola Sport og Fritid. Han har også erfaring fra restaurantbransjen, senest hvor han har vært med i oppstartsfasen av Lura Turistheim på Ålgård.

- En ambisiøs klubb

Nå starter Idsøe opp i klubben i en tid hvor Sandnes Ulf skal forberede seg til et nytt spennende år, deriblant med oppstart av ØsterHus Arena.

- Min oppfattelse av klubben er at det virker til å være en klubb som vil opp og frem og som er fulle av ambisjoner, blant annet rent sportslig i forhold til Eliteserie-ambisjonene. Sandnes Ulf fremstår som folkelige, og en klubb med godt samhold, mener Idsøe.

- Jeg håper det som skjer videre er noe Sandnes-regionen har lyst å være med på, og at flest mulig ønsker å løfte klubben frem med alt det spennende som skal skje, blant annet med ØsterHus Arena, avslutter Idsøe.

Kommersiell avdeling i Sandnes Ulf består nå med andre ord av Einar Auestad som kommersiell leder, Morten Wiik Larsen som ansvarlig for media og privatmarkedet og da nevnte Idsøe som salgs- og markedsmedarbeider.

Annonse fra Obos-ligaen: