En spennende og intens åpningskamp

Etter nesten et tiår med planlegging og jobbing rundt prosjekt «ny stadion», var det en stolt, men rørt trio som foretok selve snorklippingen. Daglig leder Tom Rune Espedal, styreleder Terje Hopen og styremedlem Rasmus Møller har jobbet med prosjektet siden den spede start. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– Det er en merkedag for ikke bare klubben, men også hele byen og regionen, mener styreleder Terje Hopen. – Det betyr så utrolig mye for Sandnes Ulf. Det eneste som legger en demper på feiringen av denne markeringen er at vi ikke får ha «stinn brakke», mener han. – Det blir en liten utladning. Ikke bare på grunn av kampen, men fordi vi har jobbet så hardt for dette så lenge. Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke alle som, på en eller annen måte, har vært involvert i prosessen med planlegging og byggingen av Øster Hus Arena. Jeg er så uendelig stolt over at Sandnes har fått landets flotteste og mest moderne arena. Spesielt vil jeg rette en stor takk til Tom Rune Espedal og Rasmus Møller i klubben. I tillegg vil jeg takke Adrian og Magne Svendsen i Masiv og Njål og Cato Østerhus. En stor takk til Standley Wirak, Pål Morten Borgli og Sandnes kommune. Det er mange som kan nyte en dag som denne, sier han fornøyd.

Snorklipping01_SUT_Øygarden_030720
Trioen Espedal, Hopen og Møller står for den offisielle åpningen av Øster Hus Arena.

– Jeg er hås i stemmen og helt utslitt, forteller en strålende fornøyd Espedal. Det er så utrolig fortjent for spillere, ansatte, styre og supportere. Det kjennes veldig godt, mener lederen som også er meget godt tilfreds med kampen. – Jeg synes de fremstår bra. Treningskampene har vært dårlige, men det er serien som teller. Det er godt å se at alle vil og at spillerne jobber hardt, smiler han.

– Så ufattelig digg å åpne stadion på denne måten, stråler Rasmus Møller. – Nå er plutselig alle tunge dager glemt. Nå er det bare å nyte resten av kvelden og ikke minst glede seg til den 14. juli. Da tar vi i mot Lillestrøm og det skal bli helt supert, konstaterer Møller.


Annonse fra Obos-ligaen: