En tøff oppgave venter oss på søndag

Etter tre poeng forrige søndag på eget gress, møter vi nå KFUM på søndag. Også denne kampen spilles på Sandnes stadion.

Annonse:

– Vi har hatt en bra treningsuke. Spesielt i går var det meget bra trøkk i gutta, forteller hovedtrener Sæternes. – Det var godt å få en seier hjemme, men vi må være på fra første spark på ballen når vi møter KFUM, mener han.

Hovedstadslaget , også kalt Kåffa, rykket opp fra Postnord-ligaen i fjor høst. I 2016 spilte de forøvrig i OBOS-ligaen, men endte nest sist og rykket dermed ned. Nå er de igjen å finne i fotball-norges nest beste selskap. Årets fire første kamper har resultert i to tap, én uavgjort og én seier. Seieren kom forrige helg hjemme mot Nest Sotra. KFUM Kameratene Oslo består av en del lokale spillere. Mest kjent er kanskje Daniel Fredheim Holm som kom til klubben fra Vålerenga i fjor. Vi får også et hyggelig gjensyn med Kristian Brix som forlot Sandnes Ulf foran årets sesong. 

– Banen og rammen rundt kampen ser meget bra ut. Nå skal vi bruke dagen og morgendagen til å forberede oss best mulig, smiler Sæternes. – Vi har en fin inngang til kampen og skal benytte oss av den posiviteten som er både i og rundt laget, fortsetter egersunderen. – Nå har vi i tillegg Bjørnar Holmvik tilbake etter karantene, så vi har mange strenger å spille på, avslutter han.

Kampen mot KFUM Kameratene Oslo spilles søndag 28.april kl.18.00. 

Annonse fra Obos-ligaen: