Endelig inne i Øster Hus Arena

Etter litt flyttesjau i helgen var det klart for å ta i bruk de nye kontorlokalene i byens nye storstue, Øster Hus Arena. Samtidig som Sandnes Ulfs administrasjon har flyttet inn i stadion, har også Movon og Mix åpnet dørene.

Annonse:

Daglig leder Tom Rune Espedal setter seg til rette i stolen på hans nye kontor. – Det er en meget god følelse nå. Det er fortsatt mye som skal på plass, men det å ta lokalene i bruk er første steg på veien. Han ser tilbake på flere år med knallhardt arbeid og gir seg selv litt tid til å nyte følelsen. Og kaken fra Prosjektil. – Det er lov å nyte litt, men vi må lande på begge beina. En ny sesong er på trappene og det er nok å ta tak i, smiler han fornøyd. 

Det er mange smil å spore i gangene. Det monteres bord, flyttes på stoler, ropes etter wifi-passord og stadig stikker nysgjerrige supportere innom for en titt. – Hatten av for Masiv, Prosjektil og Tekva, sier styreleder Terje Hopen. Han har vært med på den lange reisen, sammen med Tom Rune Espedal og Rasmus Møller, og er tydlig stolt over stadionbygget. – De har gjort en formidabel jobb og klubben har nå et stadion som er helt i norgestoppen, gliser han. – Allerede har vi hatt besøk av andre klubber som ønsker å bygge tilsvarende anlegg. Vi har truffet på mye og er utrolig stolte over anlegget, gliser Hopen.

Etter to uker i Tyrkia, kom spillerne hjem til nytt anlegg. Dagens første økt var ute på banen. – Det er så rått dette her, forteller en ivrig Kent Håvard Eriksen. – Jeg har tross alt vært her noen år. Det er utrolig gøy å få være med på dette. Det gjør noe med oss spillere også, mener Eriksen. En av Sandnes Ulf mest lojale spiller rekker så vidt litt lunsj før han skal ta fatt på dagens andre økt. – Helt genialt med styrketrening hos Movon. Det er i samme bygg og det gir oss en mer smidig og enklere treningshverdag. Alt er lagt til rette for at vi skal levere på banen. Og det skal vi også, smiler han lurt.

 

Annonse fra Obos-ligaen: