Siste frist for å nominere "Årets fotballmamma"

Mandag 15. oktober er siste frist for å nominere din favoritt til kåringen a «Årets fotballmamma»!

Annonse:
Er din klubb representert? Vi har fått inn mange nominerte til "Årets Fotballmamma" fra regionen vår, og håper på enda flere.

Sandnes Ulf, Lura IL, Ganddal IL Fotball,Bogafjell IL, Riska FK og Sandved IL er alle med i konkurransen om 50 000,- gjennom sine fotballmammaer. 

For i høst skal altså klubbene i OBOS-ligaen, i samarbeid med klubbnorge, jakte etter den personen som i aller størst grad fortjener hedersprisen «Årets fotballmamma».

Dette er en person som alltid stiller opp og legger til rette for at barn og unge skal ha et så trygt og godt fotballmiljø som mulig.

Norsk fotball er bygget på dugnadsånd og i høst vil OBOS gi noe tilbake til de som alltid står på for sin lokale breddeklubb. Vedkommende som blir valgt til å motta hedersprisen vinner et gavekort på 10 000 kroner, samt 50 000 kroner fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Hvordan fungerer nominasjonen og utvelgelsen av «Årets fotballmamma»?

Fra 28. september og frem til 15. oktober kan alle som vil nominere sin kandidat til prisen på våre, eller et annet OBOS-ligaen-lag sin hjemmeside.

Når alle de nominerte er registrert følger en lokal avstemming der man stemmer på kandidatene, og vinneren av denne får 10.000,- til sin lokale breddeklubb.

Vinnerne av de lokale avstemningene går så videre til en nasjonal avstemming hvorpå en jury kårer prisvinneren blant de tre kandidatene med flest stemmer.

Vinneren av «Årets fotballmamma» blir offentliggjort på Fotballfesten 2018 den 25. november på Ullevaal stadion, og vinner et gavekort verdt 10 000 kroner, samt 50 000 kroner fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Nominer her og hjelp din lokale «fotballmamma» til seieren!

Annonse fra Obos-ligaen: