Erlien hindret tap mot EIK

EIK tok ledelse på straffespark 25 minutter før slutt, men Vegard Erliens første Sandnes Ulf-mål ga uavgjort.

Vegard Erlien feirer med Kent Håvard Eriksen og Niels Vorthoren. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.

I flott påskevær på Ålgård stadion måtte de fremmøtte vente tålmodig på scoringer i treningskampen mot 2. divisjonslaget EIK.

Beholdningen i den første omgangen var Jasmin Bogdanovics heading på et hjørnespark, en heading Egersunds målvakt avverget strålende.

2. omgangen fortsatte som i 1. omgang, nemlig tett og jevnspilt, men med et større ballinnehav for de lyseblå.

Det var likevel laget fra Egersund som skulle ta ledelsen da de ble tildelt straffespark rundt tjue minutter ut i 2. omgang, et straffespark som ble ekspedert sikkert i målet bak Saku-Pekka Sahlgren.

Ledelsen sto seg derimot ikke lenge, for Sandnes Ulf utliknet bare minutter etter. Kent Håvard Eriksen gjorde et strålende forarbeid da han fikk løsrevet seg på høyrekanten, og slo flott inn til Vegard Erlien, og trønderen hadde få problemer med å sette inn utlikningen.

Det ble med de to scoringene, selv om Sandnes Ulf satte ballen i mål på et hjørnespark ti minutter før slutt. Den scoringen ble derimot annullert ettersom ballen hadde vært bak dødlinjen da den ble slått.

Nå venter generalprøven mot Eliteserielaget Brann førstkommende fredag klokken 14:00 i Bergen.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Saku-Pekka Sahlgren - Herman Kleppa, Akinshola Akinyemi, Jasmin Bogdanovic, Ari Mohr Jonsson - Kristian Brix, Vegard Aasen, Axel Kryger - Niels Vorthoren, Erixon Danso - Kent Håvard Eriksen.