Fikk endelig overta vinnerbilen

Det var julegaven sin det.

- Vær så god, her står gliset ditt.

Slik lyder ordene fra Kjell Arild Egeland hos Auto 2000 på Lura når han skal overlevere den splitter nye bilen til den heldige vinneren i billotteriet. For det var Arild Granli som under årets siste hjemmekamp i 2017 ble trukket ut som hovedvinner blant hele 3600 lodd.

- Jeg kjøpte to lodd til totalt 200 kroner. Da er det ganske uvirkelig at jeg står her som vinner av hovedpremien, sier lotterivinneren til SandnesUlf.no.

Han har en datter som spiller i Sandnes Ulf, og medlemmene i klubben deltok i billotteriet som en del av den store dugnaden klubben arrangerer én gang i året. 

- Vi leverte loddene ganske sent, og må ha vært noen av de aller siste som har levert. Dette viser jo hvilke tilfeldigheter det er i slike lotteri, mener Granli.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Så glad blir man når man nettopp har vunnet en bil. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.
Så glad blir man når man nettopp har vunnet en bil. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.

Han ble oppringt av klubben og ble invitert til å komme på Sandnes Ulf - Kongsvinger i forbindelse med billotteriet. Han ante lite om at det var hovedpremien som ventet.

- Jeg hadde en mistanke om at jeg hadde vunnet en av premiene. Jeg tenkte videre at klubben gjerne hadde invitert samtlige av vinnerne. Så jeg ante aldri hvilken premie det var snakk om, avslører Granli.

- Desto gledeligere ble det jo når jeg fikk høre navnet mitt over høyttaleranlegget, nemlig at jeg hadde vunnet bilen. Dette er veldig kjekt, sier han like før han endelig kan få nøklene til sin splitter nye bil.

Bilen hadde en verdi på hele 165.900 kroner, og var hovedpremien blant totalt seks flotte premier. Dette var de andre vinnerne:

2. premie: Reisegavekort - Travel&Event - Vinner: Marit Midtskog
3. premie: Robotklipper - Ålgård Landbrukssenter - Vinner: John Are Larsen
4. premie: Helaften Sabi Sushi - Vinner: Terje Kallesten
5. premie: Gavekort Urmaker Grøtteland - Vinner: Iselin Brevik
6. premie: Solbriller Seland Optikk - Vinner: Øystein Eie

Arild mottar bilen hos Auto 2000. Her sammen med kommersiell leder i Sandnes Ulf, Einar Auestad.
Arild mottar bilen hos Auto 2000. Her sammen med kommersiell leder i Sandnes Ulf, Einar Auestad.
Annonse fra Obos-ligaen: