Flere partnere signerer videre

Vi presenterer samarbeidspartnere som har forlenget sitt engasjement i klubben.

Arbeidet for 2017-sesongen går inn i sin mest intensive fase med sportslige forberedelser inn mot seriestart, men også på markedssiden. 

Det er gledelig at flere av de eksisterende samarbeidspartnerne forlenger sitt engasjement.

Waterlogic

En av dem er Waterlogic, som atpåtil styrker engasjementet i klubben. Waterlogic har signert under en ny 2-årsavtale med klubben (se bildet øverst i artikkelen).

Waterlogic ønsker å være en aktiv samarbeidspartner.

- For oss er det viktig å være i bybildet, og være der det skjer, sier salgssjef Robert Gya i Waterlogic.

- Klubben har mye spennende på gang, og vi synes Sandnes Ulfs sitt partnernettverk er et av de beste næringsstedene i Rogaland å være med i, forteller han.

Waterlogic leverer vann- og kaffeprodukter både til privat- og bedriftsmarkedet. Bedriften har blant annet levert kaffe- og vannautomat både til klubbhuset og i VIP-lokalene på stadion.

PS Selskapsutleie

PS Selskapsutleie har flere år bak seg som samarbeidspartner, og den Randaberg-baserte bedriften ser frem til en ny sesong som samarbeidspartner.

PS Selskapsutleie er en stor leverandør av telt, og tilbyr ogå utleie av møbler og tilbehør til både private og firma. På kampdag kommer blant annet samarbeidet synlig frem gjennom Sandnes Ulf sitt flotte hoppeslott, som er levert av PS Selskapsutleie.

Du kan leie Sandnes Ulf-hoppeslottet på deres nettsider.

Crisma Plast & profilering og Magnar Eikeland Gruppen

Også Magnar Eikeland-gruppen har en årrekke bak seg som samarbeidspartner, og de har skrevet under en 2-årig samarbeidsavtale. 

Magnar Eikeland Gruppen, som har sitt hovedkontor på Sola, leverer alt en behøver til arbeidsplassen. Gruppen er landets største totalttilbyder av interiørløsninger, og blant Rogalands største på kontormaskiner og rekvisita/forbruksmateriell til næringslivet og offentlig sektor.

Magnar Eikeland Gruppen kjøpte i 2016 opp Crisma Plast & Profilering. De tilbyr blant annet skilt i alle størrelser, bannere i storformat, roll-ups og annet profileringsmateriell, interiørdetaljer/utsmykking av bygg og foliering av biler.

Adria

Restauranten, som ble kåret til årets butikk på Bystasjonen, har signert under en ny støttepartneravtale for 2017.

Lengter du etter den uforglemmelig matopplevelsen fra ferieturene dine rundt Middelhavet? Da er Adria den riktige plassen for deg, og i menyen finner du retter som tar deg med gjennom hele Middelhavet.

Adria var bedriften som hadde størst økning i omsetning av butikkene i Bystasjonen fra 2015 til 2016.

Annonse fra Obos-ligaen: