Flere er #MedUansett

Få en oversikt over bedrifter som er #MedUansett.

Annonse:

I løpet av de siste ukene har flere bedrifter forlenget samarbeidet med Sandnes Ulf, mens det også er kommet nye samarbeidspartnere.

- Vi anser at vi er i rute når vi nå nærmer oss halvveis i januar, sier kommersiell ansvarlig i Sandnes Ulf, Einar Auestad.

Vi har laget en oppsummering over partnere som har signert for 2017, og vil oppdatere jevnlig.

Urmaker Grøtteland:

Urmakeren i Langgata (bildet øverst i artikkelen) har lang historikk bak seg som sponsor i Sandnes Ulf, og Urmaker Grøtteland fortsetter samarbeidet i 2017.

- Vi ønsker å ta del i det som skjer i Sandnes, ettersom vi er opptatt av å sette Sandnes på kartet. Vi skal i tillegg være synlige slik at supportere får lyst til å ta turen til butikken vår, hvor de skal bli tatt i mot med et varmt smil, sier Frode Grøtteland.

Sandnes Kiropraktorklinikk:

Sandnes Kiropraktorklinikk har behandlet Sandnes Ulf-spillerne i flere år, og dette samarbeidet fortsetter i 2017. Klinikken, som holder til i TrimTowers, er del av Eureka og driver tverrfaglig med blant annet kiropraktikk, fysioterapi, massasje, akupunktur, trykkbølge, coaching/mental trening og med trenings- og kostholdsveiledning. 

Espen Resland i Sandnes Kiropraktorklinikk.
Espen Resland i Sandnes Kiropraktorklinikk.

Hetland Sport:

En årelang samarbeidspartner er #MedUansett i 2017. Sandnes Ulf og Hetland Sport har hatt et tett samarbeid om utstyr i en årrekke, noe som altså fortsetter dette året:

- Vi har nå vært med i over 15 år som samarbeidspartner hos Sandnes Ulf. Dette fortsetter vi med, da vi føler at samarbeidet med klubben gir oss gode eksponeringsmuligheter i lokalmiljøet. Samarbeidet når også ut til breddeidretten, noe vi synes er viktig for oss som multisortimentsbutikk, sier Jarle Retland.

Jarle Retland i Hetland Sport.
Jarle Retland i Hetland Sport.

Bjørns Trafikkskole:

Bjørns Trafikkskole går inn i ny sesong som samarbeidspartner. Trafikkskolen i Sandnes holdt blant annet trafikale grunnkurs for klubbmedlemmer i 2016:

- Vi er med som samarbeidspartner fordi vi ønsker å støtte vårt lokale fotballklubb. I tillegg ønsker vi å samtidig vise oss frem i lokalmiljøet, sier Tom Rune Stokka.

Pål Jakobsen og Tom Rune Stokka i Bjørns Trafikkskole.
Pål Jakobsen og Tom Rune Stokka i Bjørns Trafikkskole.

Sagland Bilverksted:

De har vært med som samarbeidspartner de siste årene, og Sagland Bilverksted er klar for en ny sesong. Verkstedet i Strandgata som gjør alt innen service, reperasjoner og kontroller til din bil, er opptatt av å være #MedUansett:

- Vi er stolt samarbeidspartner hos Sandnes Ulf for å eksponere navnet og virksomheten vår gjennom en lokal idrettsklubb, sier Torulf Østrått.

Torulf Østrått i Sagland Bilverksted.
Torulf Østrått i Sagland Bilverksted.

Eie Eiendomsmegling:

Eie Eiendomsmegling kom inn som samarbeidspartner i fjor, og forlenger samarbeidet med klubben. Eie Eiendomsmegling er et lokalt og moderne eiendomsmeglerfirma.

De er eksperter på eiendomsmegling og holder et høyt fokus på kvalitet, markedet, og aller viktigst; deg som kunde.

Rune Larsen i Eie Eiendomsmegling.
Rune Larsen i Eie Eiendomsmegling.

Murmester Myhre:

Murmester Myhre har vært samarbeidspartner med Sandnes Ulf siden 2008. Bedriften er en kjent og tradisjonsrik bedrift i Sandnes som utfører muring og flislegging, med dyktige fagfolk siden 1965 og tilholdssted på Hana.

Terje Myhre i Murmester Myhre.
Terje Myhre i Murmester Myhre.

Q10-personell:

Fortsetter som samarbeidspartner. Personalbyrået Q10 ble etablert i 2013. Byrået har kontor i Stavanger og på Bryne.

Firmaet engasjerer seg for at bedrifter skal få de rette folkene, og den entusiasmen tar de også med seg inn i nettverket til Sandnes Ulf.

Tord Løberg (til venstre) i Q10-personell.
Tord Løberg (til venstre) i Q10-personell.

Malerfirmaet OK Vedøy:

Sandnes-bedriften har vært trofast som samarbeidspartner i flere år, og blir også med i 2017. OK Vedøy utfører en rekke tjenester som kan være nyttige for deg, deriblant maling, tapetsering, gulvlegging, fasadevask, vedlikehold, fliser og sparkling.

Odd Kåre Vedøy i Malerfirmaet OK Vedøy.
Odd Kåre Vedøy i Malerfirmaet OK Vedøy.

Andre partnere som har signert:

  • Kvernelandsveien 56 DA
  • Shell-7/Eleven Sandnes
  • Westco Miljø AS
  • Seland Optikk
  • Toyota Sørvest, Stavanger & Sandnes
  • Travel & Event
  • Joker Julebygda
Annonse fra Obos-ligaen: