G16 kom på tredjeplass i Nasjonal serie

G16 Elite har hatt en meget sterk sesong.

Annonse:

Våre 16-åringer endte på 3. plass i den nasjonale G16-serien. Kun Viking og Vålerenga gjorde det bedre. Vi har slått begge disse lagene i serien. Laget har bestått av spillere født i både 2003 og 2004, og vi har hatt med hospiteringsspillere. Guttene har vist stor utvikling gjennom året og mange har tatt store steg. Vi var spent på nivået ettersom en del av spillerne kom før sesongen, samtidig som vi ønsket at de fremste av våre egne 2004-spillere skulle få topp matching. Det har klaffet godt og de har virkelig tatt nivået.

Vi så allerede på de nasjonale tiltakene i vinter/vår at vi kunne prestere mot de beste, og da vi vant tiltaket i Bergen i april forsto vi at vi hadde en spennende årgang.

I vårsesongen var vi i pulje med Viking, FK Haugesund, Mjøndalen, Lillestrøm og Start. Her vant vi fire kamper og tapte mot Viking i en jevn kamp der vi også misset på straffe. Lagene ble etter innledende fordelt i tre sluttspill der vi spilte i A-gruppe.

Artan Memedov (14), vår yngste spiller i troppen, ble nummer to på toppscorerlisten med sine seks nettkjenninger.

- Sandnes Ulf er stolte over utviklingen og resultatene som er oppnådd med årets G16-lag. Det er mange spillere med stort potensiale som blir spennende å følge fremover, sier utviklingsleder Tomi Markovski.

Spillere som har deltatt i Nasjonal serie i høst:

Magnus Rugland Ree (Bogafjell), Nicolai Gjertson, Øyvind W Waage, Jesper Meisland, Mirkan Burgurcu, Edvardas Kupsys (Vaulen), Sven Merkesdal, Elias Årsvoll, Jonas Aune, Christer Salvesen, Endre Osenbroch, Aslak Vanvik Prestvik, Mathias Randeberg (Vaulen), Artan Memedov, Daniel Bjelland, Elijah Leonidas, Moses Leonidas, Leif Andreas Torjussen (Hana), Mosa Soltan Lund (Bogafjell), Casper Vigesdal og Runar Engebrethsen.

Trener: Jason Wyn-Jones

Assistent: Hezha Aran

Annonse fra Obos-ligaen: