God trening i nydelig vårvær

I strålende sol gjennomførte de lyseblå en solid fredagsøkt på stadion. – Det var bra trøkk og masse energi på treningen i dag, forteller sjefen sjøl, Bengt Sæternes. – Det er fantastisk å ha alle spillere på feltet. De fleste helt skadefri og klar til kamp, fortsetter han

Annonse:

– Det er alltid kjekt å se når de som har vært ute med skader en stund endelig kan snøre på seg skoene og delta i økten, smiler han. – Det gir oss bedre valgmuligheter og ikke minst holder spillerne på tå hev. 

To spillere som er tilbake etter langvarig skade er Daniel Edvardsen og Ári Mohr Jónsson. – De to backene er fortsatt under opptrening og ikke aktuelle for kamp riktig enda, forklarer fysisk trener og fysioterapeut Lars Marvik. Han ser for seg at de kan være med å kjempe om en plass i elleveren om en drøy måneds tid. – Det som er veldig gledelig er at både keeperkjempen Saku-Pekka Sahlgren og forsvarsbautaen fra Finland, Tapio Heikkilä er aktuelle for kamp på søndag. Sammen med Aksel Kryger, som er ferdig å sone sin karantene, har Bengt nå mange gode alternativer til startelleveren, mener Marvik.

– Vi gleder oss virkelig til sesongens første hjemmekamp. Treningsuken har vært god og skal bygge videre på en meget bra prestasjon borte mot Sogndal. Det at jeg i tillegg får tre nye spillere å velge mellom gjør det bare enda bedre, sier en fornøyd Sæternes. – Nå handler det bare om å finne det rette spenningsnivået inn mot kampen, og ikke minst håpe på mange supportere som tar turen til stadion på søndag, så blir dette riktig så bra, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen:
Stadion er klar til søndag!