Halgunset utlignet til ingen nytte

Jerv stakk av med alle poengene langt inn i overtiden.

Sandnes Ulf - Jerv 2-3 (1-1)

Mange trodde Ingvald Halgunsets overtidsscoring skulle sikre et kjærkomment poeng etter å ha komme tilbake med ti mann, men en enda senere overtidsscoring fra Jerv ble utslagsgivende.

Ole Marius Håbestad fikk drømmetreff på en andreball i feltet, og satte ballen utagbart i mål bak seriedebutant Markus Vassøy Nilsen. 17-åringen erstattet en skadet Saku-Pekka Sahlgren etter 53 minutter. Unggutten gjorde en god jobb da han fikk sjansen mellom stengene.

Det startet bra for de lyseblå som tok ledelsen etter 14 minutter. Kent Håvard Eriksen var våken på en retur og satte ballen kontrollert i mål. Bare to minutter senere utlignet gjestene ved Alexander Dang.

Gjestene fikk en god åpning på andre omgang da Dang nok en gang overlistet Sahlgren i Ulf-målet. Sandnes Ulf jobbet på for en utligning, men det ble vanskeligere da Johannes Laaksonen ble utvist etter 85 minutter. Litt inn i overtiden utlignet Ingvald Halgunset til 2-2 med på et hardt skudd. På kampens aller siste spark på ballen scoret Jerv sitt tredje for dagen og dermed endte det med tap 2-3.

Allerede på onsdag er det ny kamp i OBOS-ligaen. De lyseblå reiser til Jessheim for å møte Ullensaker/Kisa.

Se videointervju av målscorer Halgunset i vinduet under.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren (Markus Vassøy Nilsen fra 53.), Axel Kryger, Akinshola Akinyemi, Jasmin Bogdanovic, Ingvald Halgunset, Vegard Erlien (Matteo Vallotto fra 79.), Christian Landu-Landu, Johannes Laaksonen, Kachi, Adrian Berntsen og Kent Håvard Eriksen.