Han ligger an til å bli rekruttenes toppscorer

Disse Sandnes-lagene er foreløpig klare for 4. divisjon i 2018.

Annonse:
Rekruttene spiller sin siste kamp for sesongen på lørdag hjemme mot Madla, og kampen er ubetydningsfull for utfallet av sesongen for Sandnes Ulfs andrelag. En god høstsesong kunne ha sikret plassen i divisjonen, men det blir 4. divisjon i 2018.

Kampen om toppscorertittelen for Sandnes Ulf-rekruttene så lenge avgjort ut, men Roger Ekeland har kommet som et skudd i høst, og hans to scoringer i bortekampen mot FK Tønsberg sist gjør at han er bare tre scoringer bak Vegard Aasen.

Topp 5

Aasen har puttet 13 ganger i år, mens Ekeland har puttet 10 for de lyseblå etter overgangen fra Stord i sommer.

1. Vegard Aasen: 13 scoringer
2. Roger Ekeland: 10 scoringer
3. Bojan Zajic: 3 scoringer
3. Petter Stangeland: 3 scoringer
5. Oddbjørn Skartun: 2 scoringer

Slik ser 4. divisjonskabalen ut like før slutt

4. divisjon kan få flere Sandnes-lag i 2018. Per i dag er det helt klart at Sandnes Ulf 2 og Bogafjell spiller i den divisjonen i 2018. Riska har fortsatt et lite håp om opprykk til 3. divisjon, men ligger fem poeng bak serieleder Vardeneset med seks poeng å spille om.

Austrått må etter alle solemerker ta turen ned til 5. divisjon, mens Hana ligger godt an til berge plassen i divisjonen, selv om avstanden ned til kvalifiseringsplassen kun er på ett poeng. Seier mot Sola 2 i neste kamp, som innehar kvalikplassen, vil sikre 4. divisjonskontrakten.

Lura har et mikroskopisk håp om å berge plassen i 3. divisjon, men må da slå Brodd 6-0 eller mer på lørdag for å unngå nedrykk til 4. divisjon.

4. divisjon i 2018 kan altså bestå av Sandnes Ulf 2, Riska, Hana, Lura og Bogafjell.

Bogafjell jublet for opprykk tirsdag denne uken. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.
Bogafjell jublet for opprykk tirsdag denne uken. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.
Annonse fra Obos-ligaen: