TV: - Håper vi kan utnytte det

Bursdagsbarnet Kjell Rune Sellin er klar for å ta krigen i Florø.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Torsdag 1. juni ble Sandnes Ulfs toppscorer Kjell Rune Sellin ett år eldre, og det ble feiret med kake, strålende sol og to treningsøkter for å være best mulig forberedt til søndagens bortekamp mot Florø.

- Formen min er fin. Sånn rent mentalt føler jeg ikke at jeg har blitt noe eldre, selv om det er kjedelig å bli eldre, sier Sellin til Sandnes TV og smiler.

Med alder kommer også rutine og erfaring, og trønderen har etter hvert spilt på seg masse erfaring fra toppfotballen med ulike klubber. Han har levert 14 og 15 mål i sine to siste sesonger i OBOS-ligaen, og om han fortsatt i samme spor som i første tredjedel av sesongen, så vil de tallene bli slått i år.

Så langt står han med seks scoringer på ti kamper.

- Jeg synes sesongen for min del har vært helt okey så langt. Jeg skulle gjerne ha putta på noen flere mål, men sesongen er fortsatt ung, så det kommer forhåpentligvis mer etterhvert, sier en optimistisk angrepsspiller.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Den hardtarbeidende spissen er en konstant trussel for motstandernes forsvar, og han planlegger å skape uro for et høytflyvende Florø-lag som tok seg videre i cupen etter 2-1 mot Eliteserie-laget Sogndal.

- Det er et hardtarbeidende lag. De var heldige, og antakeligvis også gode, da de gikk videre i cupen sist. Jeg tipper det blir et som vil krige om poengene, og da må vi være klar for det, sier Sellin.

- Hvordan tror du det slår ut at dere har hatt en uke hvile, mens de har bare noen dager?

- Forhåpentligvis er jo Florø litt slitne og trøtte i beina, noe vi forhåpentligvis kan utnytte. Men vi må være på, for ingenting kommer gratis. Vi skal uansett være klare, understreker spissen.

Sandnes Ulf henger med i toppen, og er fire poeng bak direkte opprykk. Etter tre scoringer og 3-0-seier mot serieleder Glimt for et par uker siden har det derimot blitt færre scoringer offensivt.

- Jeg føler egentlig det bare var målet som manglet sist mot Ull/Kisa, for jeg synes vi står på og jobber hardt, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: