Her blir Linus (11) trukket ut som iPad-vinneren før Levanger-kampen

Linus Skjennum Vigesdal sitt navn ble trukket opp av "hatten" da iPad'en skulle loddes ut.

VIDEO LENGER NED I ARTIKKELEN!

De siste ukene har det rullet en konkurranse hvor en splitter ny iPad til en verdi av 3400 kroner har ligget i potten. Enten om man kjøpte #MedUansett-kort i en avgrenset periode, eller vervet nye #MedUansett-innehavere, så var man med i trekningen.

Kristian Brix og Vegard Aasen hadde gleden av å trekke ut den heldige vinneren etter fredagens treningsøkt, og det ble Linus Skjennum Vigesdal (11) som kan starte helgen med en helt ny iPad.

- Jøss, nå ble jeg overrasket. Dette var en veldig kjekk start på helgen, sa en lettere målløs Linus da han mottok premien fredag ettermiddag.

En helg som forhåpentligvis avsluttes med en kjekk og spennende Sandnes Ulf-kamp mot Levanger på Sandnes stadion søndag klokken 18:00.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Brix forteller at han tålig fornøyd etter seks poeng av seks mulige. 

- Seier er det viktigste, men vi har litt å gå på spillemessig. Det tror jeg blir bedre utover sesongen, forteller han til SandnesTV.

Aasen forteller at de to seirene preget humøret i positiv forstand på treningsfeltet.

- Når du tar tre poeng er alt mye enklere. Det er god stemning. Men nå er fokus å jobbe knallhardt inn mot Levanger-kampen for å kunne ta tre poeng mot dem på søndag, sier Aasen.

- Vi må være forberedt på å ta krigen mot Levanger, som vi må i alle kampene i OBOS-ligaen, legger Brix til.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Levanger her.

Annonse fra Obos-ligaen: