Her redder Sellin poeng mot Levanger

Levanger sto i mot Sandnes Ulfs jakt på tre poeng i opprykksstriden.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Et Sandnes Ulf i form, mot et Levanger-lag som er et av de beste i divisjonen på bortebane. Og gjestene fra Nord-Trøndelag skulle raskt vise hvorfor.

Et hardtkjempende og robust Levanger-lag sto godt i mot defensivt, og var også laget som tok ledelsen på stadion etter knappe tjue minutter. Et frispark ble slått inn mot bakre stolpe, som ble headet tilbake foran mål, hvor Levanger fikk en enkel oppgave med å sette inn 1-0.

Sandnes Ulf gikk sine muligheter, men hullen på byllen kom først fem minutter ut i 2. omgang da Vidar Nisja banket inn 1-1 på et hjørnespark.

(artikkelen fortsetter under videohøydepunktene)

Da ventet mange et stormløp fra Sandnes Ulf sin side, men Levanger ville ikke gi seg uten kamp. For på en ny dødball kjempet Levanger inn en ny scoring, og 2-1 kun ni minutter etter Sandnes Ulfs utlikning.

Ledelsen sto seg derimot ikke lenge, for bare fire minutter senere dukket Kjell Rune Sellin opp i feltet og headet kontant inn 2-2.

Sandnes Ulf presset på for en seiersscoring, men Levanger forsvarte seg inn til 2-2. Dessverre for de lyseblå glipper to viktige poeng i kampen om de øverste plassene, men klatret uansett én plass på tabellen til 3. plass etter at Ranheim tapte hele 0-3 i sin kamp.

Neste kamp er borte mot Jerv om en uke for Sandnes Ulf, som kan bli Sandnes Ulfs tiende kamp på rad uten tap. Forrige tap kom mot nettopp Jerv.

Sandnes Ulf kan juble for 1 av 2 scoringer mot Levanger. Foto: Rune Helliesen.