Holmvik forlenger med Sandnes Ulf

Har signert en 1-årskontrakt med Sandnes Ulf.

Annonse:
Bjørnar Holmvik har forlenget kontrakten til ut 2019-sesongen. Venstrebacken kom fra Vidar i sommer, og har gjort sakene sine bra for de lyseblå i høst, hvor han har spilt fast etter overgangen.

Med sin lange erfaring fra både Eliteserien og OBOS-ligaen, blir Holmvik med det en av de rutinerte bærebjelkene i laget neste år.

- Jeg synes fortsatt er kjekt med fotball, og kroppen min kjennes bra ut, sier Holmvik til SandnesUlf.no.

Tåle en smell

Han spilte 11 kamper for de lyseblå i høst, og sørget blant annet for to scoringer og én assist fra sin forsvarsposisjon. Med den første perioden fra 2012 til 2013 i Sandnes Ulf, står han med totalt 49 obligatoriske kamper for klubben.

- Jeg synes det har vært en sportslig bra høst etter at jeg kom hit, i hvert fall midtperioden i høst. Da er det jo ekstra bittert når vi kjempet hele høstsesongen for å nå topp 6, at det glipper 2-3-serierunder før slutt.

Holmvik har sine tanker om hvorfor det glapp helt mot slutten.

- Det er alltid småting å rette på, og det er ikke bare én vei til Rom i fotballen, men millioner av veier. Nå handler det om å finne den riktige veien ut i fra hvordan gruppa blir satt sammen neste år. 

- I OBOS-ligaen må du tåle å få en smell, og du må tørre å gi en smell. Det må i hvert fall ligge i bunn, og så må man ha X-faktorer til å krydre det med enkeltprestasjoner, legger østlendingen til.

- Ikke råd til mange feilskjær

Den tidligere Stabæk-, Brann-, Fredrikstad- og Bryne-spilleren mener det er for tidlig å diskutere målsetting for neste år, men er opptatt av en del av de funa.

- Skal du kjempe i toppen er det en fryktelig stor jobb som skal ligge i bunn, og du har ikke råd til mange feilskjær om du skal ligge i toppen. Du har råd til å gå på noen smeller, men ikke mange om du ønsker å rykke opp, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: