- Jeg gleder meg til høstsesongen

Vi er med - helt der oppe.

Annonse:
Høsten er fotball. Det spilles ikke flere kamper, det er bare det at kampene ofte betyr litt mer. Taper du en kamp på våren, så har du flere sjanser til å rette på det.

Utover høsten vil de sjansene minke og i realiteten vil hver kamp være mer og mer viktig og kanskje helt avgjørende for hvor vi ender på tabellen. Og vi er med - helt der oppe. Der vi skal være.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Florø her.

Spillemessig har vi litt å gå på, men fakta er at etter sommerpausen har vi ikke tapt en eneste kamp. Klarer vi nå å stabilisere oss på et høyt, og ikke minst jevnt nivå, blir høsten gøy for alle som er glad i de lyseblå.

Samtidig kan vi ønske velkommen tre spillere. Kristian Brix, Jasmin Bogdanovic og Roger Ekeland. Disse spillerne vil bidra til å styrke troppen ytterligere. 

Det jobbes ellers veldig bra i klubben. Jeg vil fremheve Sandnes Talent, som for et par helger siden deltok i en eliteturnering. Her fikk laget en hederlig 4. plass etter tap mot selveste Tottenham Hotspur i bronsefinalen. Det viser litt om hvilke lag vi matcher byens gutter mot.

Jeg er også veldig fornøyd med at vi har god fremdrift i forhold til nye Sandnes stadion. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som er involverte for sine viktige bidrag. Snart har vi også spennende nyheter om dette prosjektet.

Til sist en liten oppfordring: Høsten blir som nevnt viktig. Ta med deg naboen, en venn eller barna på neste hjemmekamp. Og la gutta på banen høre at dere er her for å støtte dem. 

Jobba, jobba, jobba!

Styreleder Terje Hopen

Annonse fra Obos-ligaen: