TV: - Jeg tror vi skal holde helt inn

Kristian Brix har fått et positivt inntrykk av sin nye klubb. Nå gleder han seg til den første seriekampen etter ferien.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Like før sommerferien signerte Kristian Brix for de lyseblå. Nå har han gjennomført én treningsuke i Sandnes, og venter nå på at flyttelasset skal komme vestover.

- Oppholdet så langt har stått til forventningene. Det er en fin gjeng her og fint apparat rundt laget, sier Brix til Sandnes TV.

- I tillegg har jeg jo tatt med meg finværet fra Østlandet, for jeg har hørt at dere ikke har vært bortskjemt med det her borte, sier han og smiler.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Mjøndalen her - spar penger online

(artikkelen fortsetter under videoen)


Brix har drøssevis med erfaring fra OBOS-ligaen og Eliteserien, og kom senest fra et opphold i motsatt ende av tabellen, nemlig Fredrikstad. Nå ser han frem til toppstrid med de lyseblå.

- Jeg tror det blir en veldig spennende høst for laget, og vi har satt oss i en god posisjon før de siste 15 kampene.

- Men vi må ta det kjedelige først, nemlig å ha fokus på en kamp om gangen. Alle kamper er tøffe i OBOS-ligaen, men jeg har stor tro på at det skal holde helt inn for oss, legger den offensive spilleren til.

Og den første av de siste 15 hjemmekampene er hjemme mot 6. plasserte Mjøndalen på søndag. Et oppgjør som endte 2-2 i vår.

- Det blir en tøff kamp mot et fysisk lag. Følger vi kampplanen, jobbet hardt og viser samme intensitet som vi har gjort på treningsfeltet etter ferien, så tror jeg vi skal gå seirende ut av den kampen, sier en offensiv Brix.

Annonse fra Obos-ligaen: