- Kameratskapet legges til side i 90 minutter

Viking - Sandnes Ulf blir litt ekstra spesiell for Viking-kapteinen.

Annonse:
På både Sandnes Ulf og Viking finnes det flere spillere som har ikledd seg både den lyseblå og den mørkeblå drakten. I Sandnes Ulf gjelder det først og fremst Herman Kleppa og Vidar Nisja.

I Viking er det flere. Nemlig Tommy Høiland, Fredrik Torsteinbø, Zymer Bytyqi og Viljar Helland Vevatne. Sistnevnte er nå Viking-kaptein, men det er bare måneder siden han spilte i den lyseblå trøyen.

- Det blir en fin anledning å hilse på gamle kjente, og som jeg spilte fotball med nesten hver dag i halvannet år. Men samtidig legges kameratskapet til sides i 90 minutter, for da er det ingenting annet enn seier det dreier seg om.

Det sier Helland Vevatne til SandnesUlf.no.

- Det er jeg trygg på at Kent, Remi og resten av Sandnes Ulf-gjengen også tenker.

Nærmer seg utsolgt i toppkampen

Når SR-Bank Arena nå fylles opp til randen, og nærmer seg utsolgt, er det litt av en ramme som venter på fotballens nasjonaldag.

- Jeg har tro på en veldig kjekk fotballfest. Det er to topplag som møter hverandre hvor begge har ambisjoner om opprykk, så alt ligger jo til rette for et spennende oppgjør, sier Viking-forsvareren.

- En av de største happeningene i år

For det er fotball som er på maten i regionen om dagen når Stavangers og Sandnes sitt flaggskip møtes til kamp om 2. plassen. For vinneren av kampen kan feire 17. mai på opprykksplass.

- Jeg er nesten mer nysgjerrig hva de 150.000 andre i regionen som ikke har billett skal på onsdag klokken 18, sier Helland Vevatne og smiler. 

- Jeg gleder meg uansett veldig til at Viking-fansen og Sandnes Ulf-fansen skal være med og gjøre onsdagens kamp til en av regionens største happenings i år, avslitt

Annonse fra Obos-ligaen: