- Kanskje blir det en fotballtur til England

En lykkelig vinner av scoringsklubben planlegger reisen sin. Men først skal han heie frem de lyseblå i slutten av sesongen.

Annonse:
Under Sandnes Ulf - Kongsvinger sist helg ble det trukket mange vinnere, deriblant hovedpremien i scoringsklubben. Og der fikk Kristian Steira seg en hyggelig overraskelse da han ble trukket ut som vinneren av en reise til en verdi av 8000 kroner.

- Det er alltid kjekt å vinne. Jeg er med i scoringsklubben for å støtte Sandnes Ulf, og premien var ikke grunnen for at jeg ble med i starten. Men selvsagt er det veldig hyggelig at jeg nå sitter med hovedpremien, sier Steira til SandnesUlf.no.

Vil enten på fotballtur eller skitur

Gjennom sesongen har han støttet Sandnes Ulf med 20 kroner hver gang de lyseblå har satt ballen i mål.

Nå skal han kontakte Travel & Event, som leverer premien i scoringsklubben.

- Jeg har ikke bestemt meg hvor jeg skal reise. Men umiddelbart tenker jeg gjerne at det kan bli en fotballkamp i England, eller stå på ski i Alpene, fortsetter Steira.

Optimistisk

Sandnes Ulf-supporteren krysser nå fingrene for at 2017-sesongen skal ende bra, men var en skuffet mann etter at direkte opprykk røk med 0-3-tapet mot Kongsvinger. Han tror også en tøff kamp venter i Fredrikstad.

- Begge lagene har kniven på strupen i hver sin ende av tabellen. Fredrikstad stiller med ny trener i den kampen, og vi har jo sett at slike ordninger lett kan gi laget et løft. Sandnes Ulf må virkelig vise hva som bor av dem i den kampen, mener Steira.

Han velger likevel å være optimistisk inn mot den kampen og resten av sesongen.

- Det blir en tøff match der Sandnes Ulf vinner, beholder 3. plassen på tabellen og vinner kvaliken slik at det blir opprykk, avslutter vinneren av scoringsklubben.

Annonse fra Obos-ligaen: