Klubbmedlemmer inviteres gratis på 16. mai-kampen

Lyse skal pryde drakten til barne- og ungdomsavdelingen i 2018, og har kommet med en herlig gave i forbindelse med lokalderbyet mellom Viking og Sandnes Ulf på Viking stadion den 16. Mai.

Annonse:
Lyse er skikkelig stolte over å være hovedsponsor for bredden i Sandnes Ulf. Lyse vil derfor invitere alle breddelagene i klubben til et av sesongens store øyeblikk: Det store nabooppgjøret på fotballens nasjonaldag, 16.mai.

De mørkeblå i Jåttå tar i imot de lyseblå, og vi håper på en skikkelig underholdene og spennende kamp. I pausen skjer det også noe spennende - og her vil alle lyseblå supportere bety mye, da er det nemlig duket for enda et naboderby. Mer informasjon om dette kommer.

Vil du ta med laget ditt og bli med Lyse denne dagen? Vi oppfordrer klubben til å samle troppene, og gleder oss til å se lyseblå supportere gi gass på tribunen. Velkommen skal dere være!

PS: Det foretas èn samlet påmelding pr lag. Alle som ønsker å gå med sitt lag, får billetter. Billettene deles ut via administasjonen i Sandnes Ulf når det nærmer seg.

>>> Klikk her for å melde ditt lag på (frist 16. April)

Annonse fra Obos-ligaen: