Knepent tap for Dybevik & Co

Andreas Dybevik startet for Norge i den avgjørende kampen mot Portugal.

Annonse:

Norges G19-landslag kunne ha stukket av med seierspokalen i 4-nasjonersturneringen på La Manga dersom det ble seier mot Portugal i siste kampen. Dessverre skulle portugiserne vise seg å bli hakket for gode, og vant til slutt 1-0 mot Norges ti spillere.

Sandnes Ulfs midtbanespiller Andreas Dybevik startet for Norge, og fikk 45 minutter med flagget på brystet. Dybevik startet totalt 2 av 3 kamper under oppholdet, og spilte de siste 30 minuttene i den andre kampen.

Norge ble redusert til ti mann fem minutter før hvilen, og Portugals seiersmål kom et kvarter ut i 2. omgang.

I mars skal 1998-kullet spille eliterunde i EM-kvalifiseringa i England. Norge slo San Marino og Romania og tapte mot Nederland i den innledende kvalifiseringsrunden i oktober i fjor.

I eliterunden skal Norge møte Spania, Hviterussland og vertslandet England. Kvalifiseringa spilles fra 22. til 27. mars. Gruppevinneren går videre til EM-sluttspillet i Georgia i juli.