Kruttsterk seier på bortebane

De lyseblå vant 2-1 mot Kongsvinger, og fikk dermed revansj fra tapet på hjemmebane i juni.

Kongsvinger - Sandnes Ulf 1-2 (1-1)

Christian Landu-Landu headet ballen i mål etter hjørnespark allerede etter fire minutters spill på Gjemselund. Etter scoringen fortsatte blåtrøyene å spille fin fotball, og kunne fort ha scoret både ett og to til.

Etter 36 minutter utlignet hjemmelaget ved Simon Marklund. Noe ufortjent ut i fra spill og sjanser. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Åtte minutter ut i andre omgang kom avgjørelsen. Ingvald Halgunset spilte Kachi alene med keeper, og nigerianeren gjorde ingen feil. Kongsvinger presset på for en utligning, men vi forsvarte oss strålende helt til dommer Marius Hansen Grøtta blåste for full tid.

Neste helg spiller vi siste kamp for sesongen når Strømmen gjester Sandnes stadion.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren, Daniel Edvardsen, Christer Reppesgård Hansen, Axel Kryger, Ari Jónsson, Ingvald Halgunset, Christian Landu-Landu, Bjørnar Holmvik (Simon Colina fra 82.), Claes Kronberg, Kachi (Tapio Heikkilä fra 90.) og Kent Håvard Eriksen.