Må trolig vinne siste to for å berge plassen

Rekruttene klarte nesten å slå tilbake mot topplaget, men det endte med 2-5-tap hjemme mot Pors.

Denne serierunden har utviklet seg til å bli et lite mareritt for de lyseblå. For ikke bare tapte Sandnes Ulf-rekruttene 2-5 hjemme mot Pors, men begge de nærmeste rivalene i nedrykksstriden, nemlig Staal og Halsen, vant begge sine kamper.

Det betyr at avstanden opp til trygg grunn nå er fire poeng med seks poeng igjen å spille om. Fire poeng kan altså være nok, men trolig må både FK Tønsberg og Madla slås om plassen skal berges. Da er i tillegg Sandnes Ulf avhengig av hjelp fra andre.

Rekruttene innehar i dag 11. plassen, og mellom 10. plassen og 6. plassen skiller det ett fattig poeng.

Sandnes Ulf-rekruttene kom skeivt i gang mot Pors lørdag ettermiddag på kunstgressbanen, og lå under 0-2 allerede etter 20 minutter. Og etter halvtimen spilt sto det 0-3.

Tomas Kristoffersen tente et lite håp med sin redusering på straffespark like før pause, og da Vegard Aasen satte inn sin 13. scoring for sesongen tidlig i 2. omgang, var poeng virkelig innen rekkevidde.

Men nærmere kom aldri hjemmelaget, og Pors punkterte kampen mot slutten da to kjappe scoringer sørget for 5-2-seier til gjestene fra Østlandet.

Nå venter en tøff bortekamp mot FK Tønsberg til uka.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Egil Selvik, Jo Stålesen, Nikolai Aas, Mikal Jacobsen, Mads Nielsen, Tomas Kristoffersen, Erik Berg Mauritzen, Sjur Lothe, Vetle Hellestø, Vegard Aasen, Roger Ekeland.

Benyttede innbyttere: Oddbjørn Skartun.