Ny partner tilbyr sesongkortholdere rabatt

Domino's Pizza er en av de nye samarbeidspartnerne som har signert inn i 2019-sesongen.

Annonse:
Arbeidet med signering av samarbeidspartnere fortsetter for fullt, og en av de vi kan ønske velkommen som helt ny samarbeidspartner er Domino's Pizza i Sandnes. 

Det vil du blant annet merke ved at Domonio's Pizza i Vågsgata 33A og i Luramyrveien 79 tilbyr deg som sesongkortholder 20 % rabatt på pizza! (gjelder ikke tilbud)

På spørsmålet om hvorfor Domino's Pizza velger å gå i samarbeid med Sandnes Ulf, svarer de «Domino’s Pizza ønsker å støtte lokalsamfunnet hvor de har butikker.

- I Sandnes var det et naturlig valg å støtte Sandnes Ulf. Årsaken til dette er flere. For det første ser vi at klubben gjør det bedre og bedre. Og Domino’s elsker gode lag og vinnere. For det andre er vi giret på å ta del av den nye arenaen som reiser seg. Og for det tredje ser vi en synergi av verdiene våre: hardt arbeid og rask levering. 

Det sier Frank Otterbeck og Maichen Gydesen i Domino's Pizza.

- Forventningene våre til samarbeidet er kort og godt at vi er spente på sesongstart. Og vi er spent på hvordan medlemmene av klubben og supporterne tar oss imot. Vi gleder oss voldsomt og skal gjøre alt for å levere kvalitetspizza raskt, miljøvennlig og med et smil til alle i klubben og tilskuerne på stadion, fortsetter de to.

Hjelseth Computers også ny

Hurra, vi har fått Hjelseth Computers med på laget!

- Hjelseth Computers synes det er utrolig kjekt å få bli med Sandnes Ulf i deres utvikling. Det er mye spennende som skjer fremover og dette ønsker vi å ta en del av, sier Daniel Hjelseth i Hjelseth Computers.

- Lykke til med 2019-sesongen!

Fortsetter samarbeidet

Lokal næring støtter lokal fotball! BJØRNS TRAFIKKSKOLE ved Rolf Wilson og Tom Rune Stokka signerte i dag ny samarbeidsavtale med Sandnes Ulf.

Port Teknikk med videre

Port Teknikk AS har etter ett år som Businesspartner valgt å fortsette på vår banehalvdel og signert for 2 nye år, HURRA!

Follestad blir med 

Follestad kler Sandnes Ulf-spillerne opp i 2019. Vi gleder oss til samarbeid og ønsker Follestad velkommen som NY partner!

Annonse fra Obos-ligaen: