Ny seier på bortebane

Sandnes Ulf herjet etter pause på Raufoss.

Raufoss - Sandnes Ulf 2-5 (1-0)

De lyseblå spilte rett og slett festfotball på fotballens festdag. Guttene ga seg ikke før de hadde satt fem baller i nettet bak Raufoss-keeper Ole Kristian Lauvli.

Det var likevel hjemmelaget som tok ledelsen ved Mikkel Maigaard etter 16 minutters spill på Nammo stadion. Dette var den eneste scoringen i løpet av de første 45 minuttene.

Etter sidebyttet var de lyseblå i fyr og flamme. Fire minutter ut i omgangen utlignet Tapio Heikkilä til 1-1. Den finske stopperen stanget ballen i nettet på hjørnespark fra Ingvald Halgunset. Ikke lenge etterpå fikset Vegard Erlien 2-1-ledelse etter en strøken bakromsball fra Kachi.

Fire minutter senere ville Kachi være med på leken, og headet inn 3-1-ledelse. Flott assistert av Simon Colina. Fem minutter før slutt stanget Akinshola Akinyemi inn vårt fjerde for dagen. Nok en gang på hjørnespark fra venstreback Halgunset.

Raufoss reduserte til 2-4 ved Ikhsan Fandi rett før full tid. Alle håp om poeng for hjemmelaget forsvant fort da Adrian Berntsen gled gjennom og satte Sandnes Ulfs femte like etterpå.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren, Daniel Edvardsen, Tapio Heikkilä, Akinshola Akinyemi, Ingvald Halgunset, Simon Colina (Adrian Berntsen fra 90.), Axel Kryger, Johannes Laaksonen (Christian Landu-Landu fra 71.), Kachi, Kent Håvard Eriksen og Vegard Erlien.