Nye signerer - eksisterende forlenger

80 prosent av markedsbudsjettet i boks.

Annonse:

Det er kun 11 dager til seriestart, og tempoet er skyhøyt inn mot seriestart. Det er gledelig å melde at 80 prosent av budsjettet på markedssiden allerede er i boks, og klubben ser positivt på fortsettelsen.

- Vi er i rute, bekrefter kommersiell leder Einar Auestad.

- Selv om noen bedrifter har valgt å ikke være med videre, er da det veldig gledelig å se at flere nye samarbeidspartnere har valgt å bli med, legger han til.

Vecora

Og en av de nye bedriftene som har signert samarbeidsavtale med klubben, er Sandnes-bedriften Vecora. Vecora blir sammen med Ensign de to samarbeidspartnerne innen reklame og markedsføring.

Ensign bidrar spesielt mye inn mot nye Sandnes Stadion.

Klubbens ferske samarbeidspartner Vecora synes det er viktig som Sandnes-bedrift å støtte opp byens fotballklubb.

- Sandnes Ulf er byens fremste ambassadør, og de har mye på gang både på og utenfor banen, sier salgssjef Eivind Smith Svendsen.

- For oss er selvfølgelig klubbens nettverk og nettverksmøtene av stor verdi. Sammen med Sandnes Ulf ønsker vi å vise igjen der ting skjer, og knytte nye kontakter, legger han til.

Vil bli lagt merke til

Og han forteller at Sandnes-publikummet også vil legge merke til at Vecora er kommet inn som samarbeidspartner.

- Supporterne kommer i første rekke til å legge merke til Vecoras kreative preg på diverse markedsføringsmateriell for klubben, sier Smith Svendsen.

- I neste omgang kan det også hende at hjemmepublikumet får oppleve ivrige supportere fra Vecora som heier og synger med på tribunen når Sandnes Ulf scorer mål etter mål, sier han og smiler.

Sabi Sushi Sandnes

Sabi Sushi Sandnes fortsetter sitt gode samarbeid med klubben. Bedriften har bidratt til å skape sushiglede til folket, både i Sandnes og i Sandnes Ulf.

De siste årene har også Sabi Sushi Sandnes tilbudt fordeler til Sandnes Ulfs sesongkortholdere, og fortsetter med det denne sesongen. I år vil alle som har #MedUansett kunne kjøpe dagens lunsj til 150 kroner.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Veronica Delcarmen Caceres, som er restaurantsjef på Sabi Sushi Sandnes.
Veronica Delcarmen Caceres, som er restaurantsjef på Sabi Sushi Sandnes.

Pizzabakeren Stangeland

En annen matbedrift som har bidratt til gode matøyeblikk de siste årene, er Pizzabakeren på Stangeland. Pizzaforretningen har vært samarbeidspartner i flere år.

Samarbeidet blir synlig gjennom blant annet at Pizzabakeren Stangeland leverer pizza til Sandnes Ulfs hjemmekamper i OBOS-ligaen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Ali og Tonje hos Pizzabakeren Stangeland.
Ali og Tonje hos Pizzabakeren Stangeland.

Circle K Forus

Circle K på Forus kom inn som samarbeidspartner foran 2016-sesongen, og forlenger samarbeidet inn i 2017-sesongen. 

Den sentralt plasserte Circle K-stasjonen er store Sandnes Ulf-patrioter, og gleder seg til å tilby super service i 2017-sesongen, både til tomme biltanker, og tomme bilmager.

Espen Egeland hos Circle K Forus.
Espen Egeland hos Circle K Forus.

Annonse fra Obos-ligaen: