Poengdeling mot Strømmen

Det ble nok en målløs kamp for de lyseblå. Kampen mot Strømmen endte til slutt 0-0.

For tredje kamp på rad ble det 1 poeng til Sandnes Ulf da dommeren blåste for full tid. Strømmen hadde initiativet de første 20 minuttene, før de lyseblå både kom inn i kampen og hadde noen gode muligheter for å gå opp i ledelse. Best var sjansen Sanel Kapidzic fikk da han headet frisparket fra livlige Simon Collina i mål. Dessverre ble målet annulert for offside. En marginal avgjørelse. Etter pausen var det nytt trøkk fra hjemmelaget, men et solid Sandnes Ulf-forsvar sørget for at det aldri ble de store målsjansene ut av det. Som i første omgang kom vi bedre med etterhvert. Og som i første fikk vi fikk nok en gang et annulert mål. En god Kachi var på plass og satte ballen i mål etter en duell med Strømmen-målvakt. Heller ikke denne tellende på måltavla. I sluttminuttene var det nok flere som satte kaffen i halsen da Eriksen tydelig ble tacklet inne i hjemmelagets 16-meter. Straffe ble ikke gitt av kampens dommer og kampen ebbet målløst ut. Vi er fortsatt ubeseiret, og jakter vår første 3-poenger hjemme mot Start 2.påskedag.