Rapport fra eliteavdelingen

Sesongen er i full gang for lagene i utviklingsavdelingen.

Vi vært gjennom en lang og tøff januar med mye fokus på lagbygging, fysiske aspektet og innlæring av hovedprinsipper i spillmodellen i Sandnes Ulf. Nye trenere og spillere har brukt tiden til å bli godt kjent med hverandre og hvordan vi skal jobbe sammen i klubben.

Vi er i startfasen for å utvikle en felles spillmodell som skal legge rammene for hvordan vi opptrer på banen både i trening og kamp. Spillerne skal lære hver dag, vi ønsker spillere som skal trene mye, være «på» og tilstede, og skal reflektere over egen utvikling. De skal utfordres hele tiden, noe mener vi er veien å gå for å skape spillere til A-laget til Sandnes Ulf.

G14

På G14 har vi spillere som har spilt sin første kamp i Nasjonal Serie for NFF Rogaland Sør. Sterk prestasjon å slå Oslo Vest/Stabæk. Christer Salvesen var kaptein, Artan spilte kant og scoret et fint mål etter en meget hurtig kontring, og Endre Osenbroch fikk siste 20 min som sentral midtbane. G14 har ellers spilt kamper mot Bogafjell og Ganddal.

G16

G16 hadde en god gjennomkjøring mot Madla sist lørdag med en solid 6-0-seier. Trener Jason Wyn-Jones var fornøyd med struktur og organisering defensivt. Vi var flinke til å skape overtall og komme rundt på kant, og scoret noen veldig fine mål.

Vi har fortsatt mer å gå på med relasjoner både i angrep og forsvar, og spillernee skal bli enda tryggere i sine posisjoner.

Laget:

Markus V Nilssen

Andreas Hoff (1 mål) – Trym Thesen – Kristian Feed – Stian Osaland

Jesper Meisland – Henrik Stokka – Kai Kostadinov – Martin Fjellestad (1 mål)

Eivind Lykke Kloster (1 mål) – Tom Erik Fjelde Kvinnsland (1 mål)

Innbyttere: Joakim Mathiassen, Kasper Markussen (1 mål), Aslak Vanvik Prestvik og Jonas Aune (1 mål)

Sandnes Ulf 2/Junior

Sandnes Ulf 2 har spilt 1-1 mot Varhaug, og sist søndag gjestet de Viking 2. Det ble en åpen kamp med mange muligheter for begge lag, to lag som ønsker å spille ball, med kanskje mindre fokus på forsvar, som trener Arturo Cleveland sa etter kampen «sløve og for store avstander i laget preget oss, det må vi bli bedre på».

Det var positivt med tre fine mål (Andre Rossavik og Marius Ree 2 mål), gode i kontringsspillet og alltid gøy å slå de mørkeblå, 3-2-seier.

Laget:

Aron Christensen 

Eirik Heggen - Christoffer Hoff - Marius Juul - Lars H. Aarsheim

Fredrik Garnes - Marius Ree - Morten Aasen - Nelson Egihator

Andre Rossavik - Markus Vik

Innbyttere: Kasper Thorstensen, Kai Kostadinov, Kasper Markussen, Tom Erik F Kvinnsland, Anders E. Schreuder

Annonse fra Obos-ligaen: