Rekruttene avsluttet serien med seier

Avsluttet sesongen med 16 kamper på rad uten tap.

Solid gjennomført bortekamp av Sandnes Ulf-rekruttene, som for anledningen stilte uten spillere fra A-troppen.

Høyt tempo, krigervilje og tydelighet var stikkordene før kampstart. Ungguttene stod på og vant flere dueller og spilte med selvtillit.

Til pause var stillingen 0-1 etter scoring av Andre Rossavik etter 40 minutter. Solid forarbeid av Mauritzen som vinner duellen med keeper i forkant.

2. omgang startet med et overtak til hjemmelaget uten at de kom til noen store muligheter. 15 minutter ut i 2 omgang løftet ungguttene fra Sandnes Ulf seg flere hakk, og scoret et nydelig mål på hjørnespark ved Simon Toft etter 65 minutter.

Nå styrte Sandnes Ulf 2 alt som skjedde på banen og scoret et fint mål signert Stian Frafjord etter 78 minutter, etter et fantastisk raid fra egen 16 meter til motsatt 16 meter av Nelson Ehigiator.

I det 87. spilleminutt scorer Stian Frafjord 0-4 etter fin assist av Mauritzen. Frafjord runder keeper og setter ballen i åpent mål.

Lagoppstilling: Kasper Thorstensen - Jesper Lindhardsen, Simon Toft, Christoffer Hoff, Jo Stålesen - Kayolan Kostadinov, Martin Juul,  Anders Schreuder - Matteo Vallotto, Erik B. Mauritzen, Andre Rossavik

Benyttede innbyttere: Eirik Heggen, Jøran Osaland, Nelson Ehigiator, Stian Frafjord, Morten Aasen.

Publisert: 02.11.2018
Skrevet av: Referert av Sandnes Ulf-rekruttene