Rekruttene slo tilbake mot Hana i byderbyet

Utliknet like før slutt mot Hana.

1. omgangen startet med godt spill fra rekruttene de første 10 minuttene. Godt balltempo, men lite avslutninger på mål og da blir det vanskelig å score mål.

Etter hvert fikk Hana kampen i sitt spor og var farlige på overganger og dødballer. 1-0-scoringen kommer etter dødball, etterfulgt av noen dueller før ballen skytes knallhardt i mål via en Sandnes Ulf-forsvarer av Roderick van Iwaarden.

Ingen tvil om at Hana utnyttet de vanskelige forholdene med tanke på været bedre enn Sandnes Ulf-rekruttene før hvilen.

De vanskelige forholdene preget kampen også i 2. omgang. Hana lå kompakt og godt organisert. De fortsatte å true på overganger og fikk en drømmescoring av Mats Gramstad etter 55 minutter. Godt langskudd som føk opp i vinkelen fra 20-25 meter.

Nå var Hana det beste laget, men Sandnes Ulf-rekruttene viste god moral og nekter å tape fotballkamper.

Først setter innbytter Markus Vik ballen behersket i mål etter innlegg fra Mauritzen. Kontrollert og pen avslutning, en redusering som kom i det 67. minutt.

Sandnes Ulf 2 klarer å sette press på Hana i denne perioden, men uten å få uttelling. Utlikningen kommer i det 89. minutt da Markus Vik spiller en annen innbytter igjennom. Andre Rossavik scorer enkelt alene med keeper, 2-2!

Sterkt av Sandnes Ulf 2 å komme tilbake! Hana spilte en god kamp, og fortjener skryt for god arbeidsmoral og godt gjennomført kampplan.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Kasper Thorstensen - Matteo Vallotto, Jesper Lindhardsen, Simon Toft, Jo Stålesen - Andreas Dybevik (C), Herman Kleppa, Akinbola Akinyemi - Kayolan Kostadinov, Bojan Zajic, Erik B. Mauritzen.

Benyttede innbyttere: Markus Vik og Andre Rossavik.