Rekruttene startet med målrik kamp

6 mål da rekruttene startet borte mot Vidar-rekruttene mandag.

Annonse:
1. omgang startet med et lite overtak til Sandnes Ulf-rekruttene. Det skapes flere gode muligheter de første 20 minuttene, før de lyseblå går opp i en 1-0-ledelse ved et selvmål etter godt spill langs venstresiden.

Etter 1-0-ledelsen til Sandnes Ulf-rekruttene slutter de unge spillerne å spille fotball. Det brukes for lang tid med ballen, og det spilles for mye bakover og på tvers. Sandnes Ulf kommer ut av rytme og det løpes for lite.

Rett før pause får Vidar 2 et billig straffespark på en hands på en Sandnes UIf 2-spiller, som selv burde ha fått et soleklart frispark i forkant av situasjonen etter en hard dytt i ryggen, som til slutt førte til situasjonen som skapte straffespark. 1-1 til pause.

2. omgang er kun noen minutter gammel da det spilles flott fotball ut til høyrekant Anders Schreuder som legger inn i boks. Høyreback (!) Elias Dale er inne i boksen og får kriget inn innlegget til en 2-1-ledelse.

Etter scoringen skapes det flere gode muligheter, men etter 55 minutter får Simon Toft rødt kort etter en takling. Dermed måtte Sandnes Ulf 2 spille med 10 mann resten av omgangen. Selv med 10 mann så skapes det gode overgangsmuligheter som bør ende i scoring.

Derfor er det surt når Vidar 2 scorer 2-2-målet helt ut av ingenting. En duell tapes på midtbanen, etterfulgt av en enkel ball i bakrom. Alt for lett å slippe inn slike mål.

Kampen bølger frem og tilbake med et lite overtak til Vidar 2. Plutselig slår venstreback Jøran Osland en lang ball rett i bakrom til innbytter Henrik Stokka, som nydelig tar ned ballen og setter inn 3-2ledelse med venstrefoten. Nydelig scoring!

Etter 3-2-målet til Sandnes Ulf-rekruttene skapes det igjen 3-4 gode muligheter til å øke ledelsen. Men dessverre klarer ikke Sandnes Ulf 2 å håndtere en enkel ball inn boks, og en Vidarspiller får all verdens med tid til å sette inn 3-3 på overtid.