Rekruttene vant igjen

Vegard Aasen scoret hattrick da rekruttene slo Staal Jørpeland 5-3.

Annonse:
 Dette var en kamp som bølget mye frem og tilbake. Det er ufortjent at vi ligger under til pause da vi produserer sjanser, men klarer dessverre ikke å få uttelling gjennom hele 1. omgang.

I 2.omgang går Staal opp i en tidlig 0-2 ledelse og da er det mange som tror at det skal ende med tap. Men guttene viser en enorm moral og snur kampen. I løpet av noen fartsfylte minutter klarer vi og vinne kampen 5-3.

En fantastisk moral av gutta, og det er fullt fortjent med seier. Samtidig er det ikke godt nok å slippe inn 3 mål på hjemmebane. Det er også bra for laget at vi begynner å omsette sjansene. Mange som står frem, men Vegard Aasen fortjener en ekstra klapp på skulderen etter hattricket, sier trener Eivind Emblemsvåg.

Nå ser vi frem til neste kamp som allerede er torsdag klokken 1800 , borte mot Brodd, avslutter Emblemsvåg.

Sandnes Ulf 2: Egil Selvik; Jo Stålesen, Jørgen Olsen Øveraas, Nikolai Aas, Mikal Jacobsen; Sjur Lothe (Bojan Zajic, 34'), Andreas Dybevik, Vidar Nisja, Vegard Aasen, Axel Kryger; Vetle Hellestø.

Mål: Andreas Dybevik, Bojan Zajic, Vegard Aasen x3.