Bittert tap da rekruttene ga fra seg 2-0-ledelse

Rekruttene starter også opp høstsesongen.

Rekruttene fikk et brutalt møte med 3. divisjon etter sommerpausen. For alt så ut til å gå mot en sterk borteseier, og ikke minst viktig borteseier, etter en strålende levert 1. omgang.

For de lyseblå ledet fullt fortjent 2-0 ved halvtid etter at Vegard Aasen og Andreas Dybevik hadde scoret rundt midtveis i omgangen.

Men det var et helt annet Madla-lag som kom på banen i 2. omgang, og kun 11 minutter ut i omgangen hadde Madla svaret to ganger til 2-2.

Kampen lå lenge og vippet, og i løpet av de siste ti minuttene avgjorde vertene det til sin fordel. Først kom 3-2 ni minutter før full tid, før spikeren i kista kom like før full tid.

Tapet gjør at Sandnes Ulf-rekruttene nå har 9 poeng opp til sikker plass. Første mulighet å korrigere dette blir borte mot Viking 2 mandag i neste uke.

Disse startet: Egil Selvik, Jo Stålesen, Jørgen Olsen, Mikal Jacobsen, Nikolai Aas, Kristian Brix, Andreas Dybevik, Vegard Aasen, Sjur Lothe, Kent Håvard Eriksen, Vetle Hellestø.

Benyttede innbyttere: Inge Dybevik Løge og Lars Henrik Aarsheim.