0-2-tap i seriepremieren for rekruttene

Viking 2 ble for sterke for Sandnes Ulf-rekruttene.

Etter en lang oppkjøring, var vi endelig klare for seriestart i Regionsligaen. Vi vet at det blir mange tøffe kamper i denne avdelingen , og det er en fin kamparena for våre unggutter.

Det ble også tøft i  seriepremieren. Vi møtte et godt Viking 2-lag, og i 1.omgang ble vi til tider utfordret hardt. Det var fortjent at Viking tok ledelsen, etter smart cornertrekk.

I 2. omgang så vi et helt annet Sandnes Ulf-lag, og vi styrte starten av omgangen. Det var masse positivt spill fra vår side, men det manglet litt i den siste tredjedelen, så utlikningen kom dessverre ikke. Det var heller Viking 2 som scoret, i en periode der vi kjørte opp en del folk.

Selvfølgelig skulle vi ønsket poeng, og etter 2.omgang hadde vi kanskje fortjent et poeng. 

Det er mye positivt som vi tar med videre. Vi viser særlig fremgang i strukturen defensivt, noe vi slet med i oppkjøringen. Det er også positivt at spillere som nesten ikke har spilt i 3 divisjon før, får brynet seg mot god motstand og viser at de har tatt steg.  

Synes mange spillere sto frem, men særlig Axel Kryger og Andreas Dybevik gjorde en meget bra kamp. Markus Vik, 2000-modellen fra Ålgård, og Vetle Hellestø fra Sola, fikk sine debuter fra start. Sjur Lothe fra Vard Haugesund, og Nicolai Aas fra Viking, gjorde også sin debuter i Sandnes Ulf-drakt.

Neste utfordring er borte mot Staal.

Startoppstilling: Jonas Høidal - Jonas Tveit, Axel Kryger, Vegard Gundegjerde, Inge Løge - Vetle Hellestø, Arne Einarsen, Andreas Dybevik, Vegard Aasen - Markus Vik, Petter Stangeland.

Benyttede innbyttere: Sjur Lothe, Jo Stålesen, Nikolai Aas.

Annonse fra Obos-ligaen: