Sæternes: - Det ser veldig bra ut

Bengt Sæternes vet at Glimt-kampen vil kreve mye, men er ekstra optimist etter overtidsseieren mot Kongsvinger.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Lørdag venter klubben som Bengt Sæternes fikk sitt store gjennombrudd for da han var aktiv som fotballspiller. I løpet av 95 kamper for Bodø/Glimt, scoret han hele 49 mål.

Bilmesse og gratis grillfest før toppkamp

Men denne helgen skal både han og hele Sandnes Ulf-laget gjør alt de kan for å stanse Glimt-maskineriet. Toppkamper klinger godt i Sæternes sitt hodet.

- Ja, vi gleder oss til dette og eg synes det ser veldig bra ut før kampen. Vi kommer til å møte et veldig godt lag som vil kreve sitt, og da må vi være klar, sier Sæternes til Sandnes TV.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Glimt har åpnet sesongen råsterkt, og står med 16 av 18 mulige poeng så langt. Kun Åsane har tatt poeng fra laget som rykket ned fra Tippeligaen i fjor. 

- Vi må være obs på spillestilen deres. De trives med å ligge lavt, og er gode på kontringer. I tillegg har de også et par enkeltspillere vi helt klart må være oppmerksomme på, sier Sæternes.

Kommer du etter 17:00 på kamp? Kjøp billett rimeligere her.

Men det er også et Sandnes Ulf-lag som strutter av selvtillit etter overtidsseieren mot Kongsvinger på tirsdag. 

- Det var veldig viktig å dra i land den seieren, og det hadde vært tøft om vi skulle ha mistet poengene der på slutten. Det ble en voldsom glede, og jeg synes også den var veldig fortjent. Den seieren skal vi absolutt ta med oss videre, sier hovedtreneren.

Annonse fra Obos-ligaen: