Sandnes Pro-Service på besøk

Fredag hadde vi besøk fra vår gode samarbeidspartner Sandnes-Pro service. Her fikk de ivrige supporterne møte flere spillere og trenerteamet. Det ble en givende dag for både ansatte og spillere i klubben.

Annonse:

Virksomheten i Sandnes Pro–Service springer ut fra en tydelig visjon om å skape muligheter. I deres arbeid har de tatt et spesielt samfunnsoppdrag og ansvar. Noen kommer til Sandnes Pro-Service med et mål om å returnere til arbeidslivet, noen for å få avklaring og kanskje en ny start – mens andre har bedriften som en permanent arbeidsplass. Felles for alle er at de ønsker å skape grunnlag og personlig mestring i et godt og trygt arbeidsmiljø. Personens egne forutsetninger er utgangspunktet. 

– Dette er en viktig del av vårt samfunnsansvar, forteller John Are Larsen, som til vanlig har ansvar for økonomien i klubben. – Dette besøket måtte jeg få med meg, smiler han. – Her er det så mye glede, humor og flotte mennesker at det er en fryd å være med. 

Besøket fra Sandnes Pro-Service fikk med seg omvisning på flotte Øster Hus Arena. – Vi tok en runde på stadion. Det er ikke alle steder vi kan gå nå på grunn av koronaen, men de fikk se vip-området, pressefasiliteter og det tekniske rommet, sier Larsen. – Så måtte vi selvsagt teste lyd- og lysanlegget vårt. Det likte de. Steffen Landro fortalte om klubben og hans tanker videre og så avsluttet vi besøket med en straffespark konkurranse. Rett og slett et utrolig hyggelig besøk, sier Larsen.

119841066_755580011654282_6731345784859499041_n
Hovedtrener Steffen Landro med lydhøre supportere.

 

Annonse fra Obos-ligaen: