Sandnes Sparebank med ny gave til stadionprosjektet

Sandnes Sparebank gir til sammen 7,5 millioner kroner til ny flerbrukstadion.

Annonse:
I 2014 fikk Sandnes Ulf 5 millioner kroner fra Sandnes Sparebanks Gavefond til bygging av ny stadion. Forutsetningen for å få utbetalt gaven er at finansiering er ok.

Nå har banken bestemt å gi ytterligere 2,5 millioner kroner fra Gavefondet – med de samme forutsetningene.

- Gavefondet i Sandnes Sparebank er en del av bankens overskudd, og midler fra dette fondet skal gå til allmennyttige formål og prosjekter som kan skape glede og begeistring, sier administrerende direktør Trine Stangeland.

Sandnes Ulf er byens største breddeklubb med over 1000 aktive medlemmer, samt byens beste toppklubb. Klubben samarbeider med alle byens bydelsklubber og er byens naturlige samlingspunkt. Det gjøres et formidabelt arbeid med byens unge fra 5-års alder opp til voksne A-lagspillere.

Avhengig av oppgradering

For å ivareta satsingen videre, er klubben avhengig av å oppgradere fasilitetene. De har derfor siden 2008 arbeidet systematisk med prosjektet ny stadion.

- Sandnes Ulf er en viktig identitetsbygger for byen Sandnes. De skaper både stolthet og tilhørighet, og det å få fullført og bygget en ny stadion er viktig for hele byen, sier Trine Stangeland

- Vi liker at det skal bygges en flerbruksarena som vil være tilgjengelig på dagtid og kveldstid for skoler, barnehager og for andre lag i byen til treninger, kamper og turneringer. Dette blir et stadion som ikke bare er for A-laget, avslutter Stangeland.

Takknemlig

- Sandnes Ulf er utrolig glade for ny gave fra Sandnes Sparebank. Deres bidrag gir prosjektet enda mer økonomisk styrke, men kanskje det viktigste det gir oss motivasjon til fortsettelsen i prosjektet, sier daglig leder Tom Rune Espedal.

- Sandnes Sparebank og Sandnes Ulf har mange fellestrekk som organisasjoner. Lokalt forankret, og vi ønsker begge å styrke byens identitet og skape en attraktiv by for våre innbyggere og den oppvoksende generasjon. Tusen takk på vegne av Sandnes Ulf, avslutter Espedal.

Kontaktpersoner:

  • Adm. direktør i Sandnes Sparebank, Trine Stangeland, telefon 934 88117
  • Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, telefon 415 06890
  • Kommunikasjonsdirektør i Sandnes Sparebank, Ingrid Schøpp, telefon 906 52282
Adm. direktør i Sandnes Sparebank, Trine Stangeland, sammen med Tom Rune Espedal fra Sandnes Ulf.
Adm. direktør i Sandnes Sparebank, Trine Stangeland, sammen med Tom Rune Espedal fra Sandnes Ulf.
Annonse fra Obos-ligaen: